Da biste dobili mogućnost da na svom mobilnom telefonu, zaključanom od strane nekog operatera mobilne telefonije, ubuduće koristite i SIM kartice drugih operatera, samo se javite specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo u najkraćem roku za Vas uraditi pouzdanu i bezbednu operaciju dekodiranja Lenovo P70 pametnog telefona.

Dekodiranje Lenovo P70 u servisu Doktor Mobil u BeograduLenovo P70 je pametni telefon čvrste izrade i „ozbiljnog“ poslovnog dizajna, koji dolazi sa podrškom za Dual SIM i 5.0-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji, smeštenim u kvalitetno plastično kućište.

Među najvećim adutima ovog smartfona, koji radi na operativnom sistemu Android 4.4 (KitKat), je snažna integrisana baterija kapaciteta 4000 mAh, a tu su i kamere od 13 MP (leđna, sa autofokusom, LED blicem, panorama i HDR funkcijama) i 5 MP (prednja). Uređaj pokreće osmojezgarni procesor brzine 1.7 GHz, uparen sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije koja se microSD memorijskom karticom može povećati do maksimalnih 32 GB.

Otključavanje Lenovo P70

Mobilni telefoni koji su zaključani za korišćenje samo u mreži jednog operatera mobilne telefonije (bilo da je u pitanju neki od domaćih ili inostranih operatera), obično su uređaji nabavljeni uz potpisivanje ugovora sa dotičnim pružaocem mobilnih usluga, pa ih treba dekodirati da bi se na njima omogućila i upotreba brojeva ili kartica drugih mreža (što je posebno pogodno na Dual SIM modelima, kao što je i P70).

Pošto je zaključan pametni telefon dosta veliko ograničenje za svakog vlasnika takvog uređaja, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da pomenutu blokadu ukloni pouzdanim postupkom dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Profesionalnu uslugu dekodiranja Lenovo P70 mobilnog telefona naš jako iskusan i dobro obučen serviserski tim pružiće Vam vrlo sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj) i naravno u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena dekodiranja Lenovo P70

Što se tiče cene otključavanja Lenovo P70 smartfona, ona je u Doktor Mobil servisu pristupačna. Slobodno nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pošaljite pisani upit preko formulara koji se nalazi u sledećem pasusu ovog teksta ako Vam budu trebale dodatne informacije, bilo o ceni ili o roku za dekodiranje mobilnog telefona.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uspešno i efikasno rešavanje problema na mobilnim telefonima je osnovni zadatak servisa Doktor Mobil u Beogradu, pa nam se svakako obratite i ukoliko Vam, osim dekodiranja Lenovo telefona, budu neophodne usluge servisa Lenovo mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na uređajima ovog proizvođača) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena