Operacijom dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona otvara se mogućnost da se, prethodno zaključan uređaj, može koristiti u mreži svakog operatera mobilne telefonije. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu dekodiranja Lenovo Phab 2 Plus i Lenovo Phab 2 Pro pametnog telefona pružamo vrlo efikasno, pouzdano i bezbedno.

Dekodiranje Lenovo Phab 2 Plus i Phab 2 Pro – Doktor MobilLenovo Phab2 Plus i Lenovo Phab2 Pro su odlični mobilni telefoni ili fableti „malo“ većih gabarita koji dolaze sa zaista prostranim 6.4-inčnim IPS LCD ekranima osetljivim na dodir, a mogu se pohvaliti i podrškom za hibridni Dual SIM i 4G (LTE) brzine mreže.

Rade na OS Android 6.0 (Marshmallow), a pokreću ih osmojezgarni procesori upareni sa 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije (+ microSD slot za njeno povećanje do 256 GB). Napajaju se preko integrisane baterije kapaciteta 4050 mAh, a za fotografije i video zapise tu su kamere od 8 MP (selfi) i dvostruka primarna od 13 MP (na Phab 2 Plus) sa laserskim faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem, odnosno 16 MP (na modelu Phab 2 Pro, kao prvom smartfonu na svetu čija kamera podržava Google tehnologiju proširene stvarnosti – Tango).

Otključavanje Lenovo Phab 2 Plus i Phab 2 Pro

Ovi sjajni fablet uređaji, baš kao i mnogi drugi mobilni telefoni, biće zaključani za korišćenje samo u mreži jednog operatera mobilne telefonije uglavnom ako su uzeti uz potpisivanje ugovora sa tim provajderom (to važi i za domaće i za inostrane mobilne kompanije).

Pošto je to dosta nezgodno ograničenje, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam jednostavnom i bezbednom operacijom otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona može pomoći da se trajno oslobodite takve blokade.

Operaciju dekodiranja Lenovo Phab 2 Plus ili Lenovo Phab 2 Pro mobilnog telefona naši stručni i iskusni serviseri za Vas će obaviti efikasno i vrlo pouzdano.

Nakon ove usluge, koju ćemo Vam pružiti sigurno i u najkraćem mogućem roku, na svom smartfonu moći ćete da upotrebljavate brojeve ili kartice operatera po sopstvenoj želji, što je naročito zgodno na uređajima sa podrškom za Dual SIM, kakvu imaju pomenuti telefoni.

Cena dekodiranja Lenovo Phab 2 Plus i Phab 2 Pro

Cena otključavanja Lenovo Phab 2 Plus i Phab 2 Pro smartfona u servisu Doktor Mobil je pristupačna, a za više informacija možete nas kontaktirati preko forme u nastavku teksta ili pozivom na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, uz opisano dekodiranje Lenovo telefona, uspešno i kvalitetno pruža i usluge servisa Lenovo mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na Lenovo uređajima) i zamene baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena