Dekodiranje Lenovo Phab Plus u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil

Otključavanje ili dekodiranja telefona je jedna od najzastupljenijih usluga u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, kojom se na zaključanom smartfonu omogućava korišćenje SIM kartica svakog operatera na svetu. Operacija dekodiranja Lenovo Phab Plus pametnog telefona je postupak koji vršimo pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Lenovo Phab Plus u servisu mobilnih telefona Doktor MobilLenovo Phab Plus je elegantan i vrlo tanak (7.6 mm), ali i dosta prostran mobilni uređaj (nešto između fableta i tableta), koji poseduje veliki 6.8-inčni IPS LCD ekran osetljiv na dodir u Full HD rezoluciji, kao i podršku za hibridni Dual SIM i LTE (4G brzine mreže).

Instaliran mu je operativni sistem Android verzije 5.0 (Lollipop), a pokreće ga osmojezgarni procesor (4×1.5 GHz & 4×1.0 GHz) uparen sa 2 GB RAM i 32 GB interne memorije (+ microSD slot za njeno povećanje do najviše 64 GB). Ima i kamere sa senzorima od 13 MP (leđna, sa dvotonskim LED blicem i autofokusom) i 5 MP (prednja), a autonomiju u radu mu pruža integrisana baterija vrlo solidnog kapaciteta od 3500 mAh.

Otključavanje Lenovo Phab Plus

Verovatno ste se i sami uverili koliko je nezgodno ograničenje kada na svom mobilnom uređaju ne možete da koristite brojeve operatera po sopstvenoj želji, naročito ako imate smartfon za mogućnošću istovremene upotrebe dve kartice (Dual SIM opcija).

Naravno, mobilne kompanije uređaje zaključavaju da bi klijente što duže vezale za svoju mrežu (takav je slučaj sa većinom telefona koji se uzmu preko ugovora, kako kod nas, tako i inostranstvu), ali Vi se vrlo jednostavno možete „osloboditi“ te blokade.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na usluzi da postupkom dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona efikasno i pouzdano reši ovaj problem, nakon čega ćete biti u prilici da na uređaju koristite brojeve bilo kog operatera mobilne telefonije.

Stručnu uslugu dekodiranja Lenovo Phab Plus mobilnog telefona pružićemo Vam sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u zaista najkraćem roku koji bude moguć.

Cena dekodiranja Lenovo Phab Plus

Sama cena otključavanja Lenovo Phab Plus smartfona u našem servisu mobilnih telefona je pristupačna. Za sve dodatne informacije o ceni ili roku za dekodiranje uređaja, možete nam pisati preko forme koja se nalazi u sledećem pasusu ovog teksta ili nas jednostavno pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je uvek tu za Vas i slobodno nam se obratite i ukoliko Vam, pored efikasnog i pouzdanog dekodiranja Lenovo telefona, u nekom trenutku zatrebaju i usluge servisa Lenovo mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog proizvođača) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button