Za pouzdano i sigurno dekodiranje Lenovo S60 pametnog telefona servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek Vam stoji na raspolaganju. Dovoljno je da svoj uređaj donesete ili pošaljete u naš servis, pa ćete nakon uspešnog i bezbednog otključavanja moći da ga upotrebljavate sa karticama, odnosno mobilnim brojevima mreže po sopstvenoj želji.

Dekodiranje Lenovo S60 u servisu Doktor Mobil u BeograduLenovo S60 je cenovno pristupačan pametni telefon srednje klase, dizajnerski nalik na neke iPhone modele (6), koji dolazi sa podrškom za Dual SIM i 5.0-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Ovaj dosta lagan mobilni uređaj (128 g) ima instaliran OS Android 4.4.2 (KitKat), četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz, sa 2 GB sistemske RAM memorije i 8 GB unutrašnje skladišne memorije (plus microSD slot kojim se ona može proširiti do najviše 32 GB). Napaja se pomoću integrisane baterije od 2150 mAh, a za fotografije i video zapise na raspolaganju su Vam kamere od 13 MP (primarna, sa LED blicem i autofokusom) i 5 MP (selfi).

Otključavanje Lenovo S60

Kada je pametni telefon zaključan na mrežu nekog operatera mobilne telefonije (obično se radi o uređajima koji su uzeti uz ugovor, bilo da je on sklopljen u našoj zemlji ili inostranstvu), potrebno ga je dekodirati da bi mogao da se koristi sa SIM karticom nekog drugog operatera.

Ovo ograničenje, koje često zna da prilično smeta vlasnicima smartfona, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uklanjamo sigurno, jednostavno i trajno operacijom dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Naš iskusan i stručan serviserski tim uslugu dekodiranja Lenovo S60 mobilnog telefona pružiće Vam garantovano pouzdano, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj) i u realno najkraćem mogućem roku, nakon čega ćete biti slobodni da u njemu koristite broj bilo koje mreže na svetu.

Cena dekodiranja Lenovo S60

Što se tiče cene otključavanja Lenovo S60 smartfona, ona je u našem servisu pristupačna. Ako želite da imate nešto detaljnije informacije (bilo o ceni ili o roku za dekodiranje telefona), najbolje je da nam pišete preko formulara koji ćete videti u sledećem odeljku ovog teksta ili nas prosto pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:



* obavezna polja



Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim pouzdanog i efikasnog dekodiranja Lenovo telefona, specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svojim klijentima uspešno i kvalitetno pruža i usluge servisa Lenovo mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog brenda) i zamene baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena