Zaključan mobilni uređaj koji zbog tog ograničenja možete koristiti samo u mreži jednog operatera mobilne telefonije, u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona u Beogradu za Vas ćemo otključati sigurno i pouzdano. Specijalističku operaciju dekodiranja Lenovo Vibe A pametnog telefona naši stručni i iskusni serviseri vrše sasvim bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Lenovo Vibe A u servisu Doktor Mobil u BeograduLenovo Vibe A je kompaktan i lagan (132 g) pametni telefon koji se pored privlačne cene odlikuje i podrškom za Dual SIM i 4.0-inčnim TFT ekranom osetljivim na dodir u rezoluciji 480 x 800 piksela.

Instaliran mu je operativni sistem Android 5.1 (Lollipop), a pokreće ga četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.3 GHz, u sadejstvu sa skromnih 512 MB RAM memorije, dok je za skladištenje podataka i aplikacija opredeljeno 4 GB interne memorije (+ microSD slot do 32 GB). Primarna kamera ovog uređaja od 5 MP poseduje LED blic, prednja je VGA, a za napajanje je zadužena uklonjiva baterija kapaciteta 1700 mAh.

Otključavanje Lenovo Vibe A

Zaključavanje mobilnih uređaja je praksa telekomunikacionih kompanija i u našoj zemlji i u inostranstvu, koje to čine u pokušaju da klijente što duže zadrže u svojoj mreži, a operacijom dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona takva blokada uklanja se uspešno i trajno.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da postupak dekodiranja Lenovo Vibe A mobilnog telefona za Vas obavi pouzdano i efikasno, što će Vam omogućiti da na svom smartfonu koristite broj ili SIM karticu kojeg god želite operatera mobilne telefonije.

Dobro obučen i iskusan tim servisera koji kod nas rade, ovu uslugu pružiće Vam sigurno i bezbedno (bez rizika po telefon), a da ne biste dugo čekali, potrudiće se da ceo proces završe u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena dekodiranja Lenovo Vibe A

Sama cena otključavanja Lenovo Vibe A smartfona u servisu Doktor Mobil je pristupačna. U slučaju da su Vam neophodne konkretnije informacije, bilo o ceni ili o roku za dekodiranje uređaja, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pošaljete pisani upit putem formulara iz sledećeg pasusa ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored uspešnog i efikasnog dekodiranja Lenovo telefona, pouzdano i kvalitetno pruža i druge specijalističke usluge, kao što su servis Lenovo mobilnih telefona (različite hardverske i softverske popravke na uređajima ovog proizvođača) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena