Dekodiranje mobilnog telefona Lenovo Vibe C A2020 pružiće Vam dodatnu mogućnost da ga koristite sa mobilnom karticom ili brojem operatera po sopstvenoj želji. Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona je operacija koja se radi na telefonima koji su zaključani na mrežu određenog operatera, a u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovu uslugu pružićemo Vam pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Lenovo Vibe C A2020Lenovo Vibe C je cenovno dosta pristupačan pametni telefon najnovije generacije (2016) sa velikim IPS tačskrin ekranom dijagonale 5.0 inči, rezolucije 480 x 854 piksela, i podrškom za LTE (4G brzine prenosa podataka). Proizvodi se u beloj i crnoj boji.

Radi na operativnom sistemu Android verzije 5.1.1 (Lollipop) za čiji rad je odgovoran Quad-core procesor maksimalnog radnog takta 1.1 GHz, u kombinaciji sa 1 GB RAM memorije, dok je za skladištenje podataka predviđeno 8 GB interne memorije koja se microSD karticom može povećati do 32 GB.

Ovaj smartfon ima dve kamere: primarnu od 5 MP sa autofokusom i LED blicem i sekundarnu od 2 MP, a autonomiju u radu pruža mu izmenjiva litijum-jonska baterija kapaciteta 2300 mAh.

Dekodiranje Lenovo Vibe C A2020

Mobilni telefon Lenovo Vibe C može se, uz gotovinsko plaćanje, kupiti u prodavnicama mobilnih telefona, a nalazi se i u ponudi naših operatera mobilne telefonije kod kojih se ovaj model može dobiti uz ugovor, ali treba imati u vidu da će u tom slučaju telefon najverovatnije biti zaključan za korišćenje samo u mreži operatera sa kojim ste potpisali ugovor.

Tako je i sa telefonima koji se kupe ili dobiju na poklon iz inostranstva, pošto su i oni u najvećem broju slučajeva zaključani na mrežu matičnog operatera i da bi se koristili sa mobilnom karticom, odnosno brojem nekog drugog operatera, moraju se prethodno dekodirati.

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona je operacija koju svakodnevno uspešno i efikasno obavljamo u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Stojimo i Vama na raspolaganju – izvolite, donesite svoj Lenovo Vibe C u naš servis i mi ćemo ga otključati sigurno, bezbedno i u najkraćem roku koji bude moguć (zavisiće samo od trenutne gužve u servisu).

Cena dekodiranja Lenovo Vibe C A2020

Operaciju dekodiranja pametnog telefona Lenovo Vibe C A2020 u servisu Doktor Mobil obavljamo po pristupačnoj ceni. U slučaju da su Vam potrebne preciznije informacije o ceni i vremenu neophodnom za otključavanje Vašeg telefona, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored profesionalne usluge dekodiranja Lenovo mobilnih telefona, servis Doktor Mobil je u prilici da Vam ponudi i kompletan servis Lenovo mobilnih telefona (otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema), a takođe i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena