Dekodiranje mobilnog telefona je usluga koju smo u prilici da Vam ponudimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Vaše je samo da svoj smartfon donesete u naš servis, a mi ćemo Lenovo Vibe P1 mobilni telefon dekodirati pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku, koji Vam možemo proceniti na licu mesta, jer zavisi od trenutnog broja zahteva u servisu.

Dekodiranje Lenovo Vibe P1Lenovo Vibe P1 može se okarakterisati kao poslovni telefon privlačnog dizajna, sa kvalitetninm metalnim kućištem, čitačem otiska prstiju i veoma izdržljivom baterijom.

Njegov IPS ekran dijagonale 5.5″ u FullHD rezoluciji (1080 x 1920 piksela) zaštićen je Gorilla Glass 3 tehnologijom. Dobre performanse u radu OS Android 5.1 (Lollipop) sa kompletom aplikacija obezbeđuje osmojezgarni procesor, uz 2 GB RAM memorije. Tu je i 32 GB interne memorije proširive do 256 GB.

Ovaj smartfon ima dve kamere: Primarnu od 13 MP sa dual LED blicom i brojnim funkcijama (HDR, detekcija lica, obeležavanje lokacije…) i sekundarnu od 5 MP (obe snimaju FullHD video). Ogromna baterija od 5000 mAh ovom telefonu pruža zaista impresivnu autonomiju.

Dekodiranje Lenovo Vibe P1

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona radi se da bi smartfon mogao da se koristi sa svakom karticom ili mobilnim brojem. Ta operacija je neophodna kod telefona koji su zaključani na mrežu određenog operatera, što je obično slučaj kada je telefon uzet uz ugovor.

To je najčešće situacija i sa telefonima koji su nabavljeni iz inostranstva, jer su i tada u najvećem broju slučajeva zaključani na mrežu matičnog operatera i pre dekodiranja mogu se koristiti samo sa brojem te mreže.

Zbog toga, između ostalog, postoji servis mobilnih telefona Doktor Mobil koji je tu da reši svaki Vaš problem sa smartfonom. Tako ćemo i operaciju dekodiranja Vašeg Lenovo Vibe P1 telefona obaviti stručno i profesionalno, pa ćete moći da ga koristite sa karticom po svojoj želji.

Ukoliko niste iz Beograda, slobodno nam telefon pošaljite nekom od kurirskih službi, a mi ćemo ga otključati jednako kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Lenovo Vibe P1

U servisu Doktor Mobil cena dekodiranja mobilnog telefona Lenovo Vibe P1 je pristupačna. Da biste dobili preciznije i detaljnije informacije o ceni ove operacije ili roku za njeno obavljanje, najbolje je da nas pozovete telefonom ili nam pišete putem ovog formulara:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna polja


Dekodiranje Lenovo mobilnih telefona je samo jedna od usluga koju pružamo, naši stručni serviseri uspešno i kvalitetno rade i servis Lenovo mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih ili softverskih problema).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena