Mobilni telefon Lenovo Vibe P1m profesionalno i efikasno možete dekodirati u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, a to će Vam omogućiti da u njemu koristite mobilnu karticu ili broj po sopstvenoj želji. Otključavanje Lenovo Vibe P1m mobilnog telefona u našem specijalističkom servisu radimo stručno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku (tačnu procenu ćemo Vam dati na licu mesta).

Dekodiranje Lenovo Vibe P1mLenovo Vibe P1m je cenovno pristupačniji pametni telefon sa jakom baterijom, podrškom za Dual SIM (dve mobilne kartice) i nano premazom kućišta (radi zaštite od vlage). Nešto kompaktniji od „svog brata“, modela Vibe P1, dolazi sa 5.0-inčnim IPS LCD tačskrin ekranom u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Ovaj smartfon ima instaliran OS Android verzije 5.1 (Lollipop) modifikovan Vibe UI korisničkim interfejsom, koje pokreće četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.0 GHz, sa 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije (uz microSD slot za memorijske kartice do 32 GB).

Solidne fotografije i snimke možete napraviti glavnom 8 MP kamerom (sa autofokusom i LED blicem), dok je za selfije predviđena prednja 5 MP kamera. Integrisana baterija kapaciteta 4000 mAh pruža ovom telefonu vrlo dobru autonomiju i opskrbljena je podrškom za brzo punjenje (oko 70% za sat vremena).

Dekodiranje Lenovo Vibe P1m

Dekodiranje ili otključavanje mobilnih telefona vrši se na uređajima koji su zaključani za korišćenje samo u mreži jednog mobilnog operatera, što je najčešće slučaj sa telefonima koji su uzeti uz potpisivanje ugovora.

To važi za domaće operatere (MTS, Telenor, VIP), a slično je i sa telefonima koji se nabave iz inostranstva jer su i oni u velikom broju slučajeva zaključani na mrežu matičnog operatera i potrebno im je dekodiranje da bi mogli da se koriste sa brojem nekog drugog provajdera mobilnih usluga.

Srećom, u servisu Doktor Mobil imamo veliko iskustvo u otklanjanju ovog problema i svojim klijentima pružamo kvalitetnu i pouzdanu uslugu dekodiranja.

Naš tim stručnih servisera će dekodiranje mobilnog telefona Lenovo Vibe P1m za Vas obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem roku koji bude moguć (to zavisi samo od trenutne gužve u servisu).

Cena dekodiranja Lenovo Vibe P1m

Otključavanje smartfona Lenovo Vibe P1m u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. Ako su Vam neophodne preciznije informacije o ceni ili vremenskom roku za ovu operaciju, budite ljubazni da nas pozovete na telefone servisa ili nam pišite putem formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:



* obavezna polja



Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim efikasnog i pouzdanog dekodiranja Lenovo telefona, u servisu Doktor Mobil kvalitetno pružamo i usluge kompletnog servisa Lenovo mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) i zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena