Da biste svoj smartfon koji je zaključan na mrežu nekog operatera mogli da koristite sa karticom i brojem svakog operatera i u svakoj državi na svetu, potrebno je da ga prethodno dekodirate. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u prilici smo da Vam uslugu dekodiranja Lenovo Vibe S1 mobilnog telefona pružimo kvalitetno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Lenovo Vibe S1Lenovo Vibe S1 je veoma moderan i lep pametni telefon sa duplom selfi kamerom. Ima 5-inčni IPS LCD ekran Full HD rezolucije od 1920 x 1080 piksela, koji je zaštićen Gorilla Glass 3 tehnologijom. Ovaj smartfon podržava hibridni Dual SIM, kao i 4G (LTE).

Brz i stabilan rad Android OS 5.0 (Lollipop) obezbeđuje moćan osmojezgarni 64-bitni procesor takta 1.7 GHz, sa 3 GB RAM memorije i 32 GB interne memorije koja se microSD karticama (dva slota) može povećati do 256 GB.

Posebno zanimljivo na ovom telefonu su dve selfi kamere: jedna od 8 MP, a druga od 2 MP (za 3D dubinu). Inače glavna, zadnja kamera od 13 MP ima dvostruki dvotonski LED blic i brz i precizan autofokus. Baterija ovog smartfona je litijum-polimerska od 2420 mAh.

Dekodiranje Lenovo Vibe S1

Ovaj pametni telefon može da se kupi za keš u prodavnicama mobilnih telefona, a ako se nabavi uz ugovor kod nekog od operatera mobilne telefonije, on će verovatno biti zaključan na mrežu tog operatera.

Tako nešto treba očekivati i od telefona koji je dobijen ili kupljen iz inostranstva, jer su i tada mobilni telefoni najčešće zaključani na mrežu matičnog operatera.

U oba ova slučaja smartfon će morati da se dekodira da bi mogao da se koristi sa bilo kojom mobilnom karticom, odnosno brojem.

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona je operacija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu radimo vrlo stručno i profesionalno, pa ćemo tako i Vaš Lenovo Vibe S1 otključati sigurno i potpuno bezbedno (bez rizika po telefon).

Cena dekodiranja Lenovo Vibe S1

U našem servisu cena dekodiranja mobilnog telefona Lenovo Vibe S1 je pristupačna. Ako želite konkretnije informacije o ceni i roku za ovu operaciju, izvolite dođite u servis Doktor Mobil ili nas pozovite telefonom, a možete nam i pisati preko ovog formulara:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna polja


Servis mobilnih telefona Doktor Mobil, pored otključavanja Lenovo Vibe S1 pruža i uslugu dekodiranja svih modela Lenovo telefona, kao i servis Lenovo mobilnih telefona u kojem se kvalitetno rešavaju različiti hardverski i softverski problemi na smartfonima ovog proizvođača.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena