Lenovo Vibe Shot mobilni telefon možete uspešno i efikasno dekodirati u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Kod nas rade profesionalno obučeni serviseri koji će Vaš Lenovo Vibe Shot smartfon otključati stručno, pouzdano i sigurno, pa ćete nakon toga moći da ga koristite sa svakom mobilnom karticom i u svakoj državi sveta.

Dekodiranje Lenovo Vibe ShotLenovo Vibe Shot je pametni telefon iz verovatno najbolje Lenovo serije modela, a čini se da je kod ovog smartfona kamera u prvom planu (telefon i liči na kompaktan foto aparat).

Primarna 16-megapikselna kamera ima dvotonski LED blic i autofokus, sa maksimalnom rezolucijom fotografija 5328 x 2997 piksela, a pored kvaliteta oduševljava i jednostavnost snimanja fotografija. Za selfije je zadužena prednja 8-megapikselna kamera sa fiksnim fokusom (max. rezolucija 2448 x 3264 piksela). Obe kamere snimaju video u rezoluciji do 1080p.

Ovaj telefon dolazi sa jako dobrim 5“ IPS LCD ekranom u FullHD rezoluciji (1920 x 1080 piksela), zaštićenim Gorilla Glass 3 tehnologijom. Za rad OS Android 5.0.2 (Lollipop) zaslužan je 64-bitni osmojezgarni procesor takta 1.7/1.0 GHz, a da bi sve radilo glatko tu je 3 GB sistemske RAM memorije. Ima i 32 GB interne memorije proširive microSD karticama do 256 GB.

Dekodiranje Lenovo Vibe Shot

Pametni telefon Lenovo Vibe Shot može se kupiti za keš u prodavnici mobilnih telefona, a ako je nabavljen putem potpisivanja ugovora kod nekog od operatera mobilne telefonije – u tom slučaju će telefon, po svoj prilici, biti zaključan na mrežu tog operatera.

Isto će najverovatnije biti i ako ste telefon kupili ili dobili na poklon iz inostranstva, pošto su i u toj situaciji mobilni telefoni najčešće zaključani na mrežu matičnog operatera.

Da bi mogao da se koristi sa bilo kojom karticom ili brojem, u obe ove situacije smartfon mora da se otključa ili dekodira, a to je usluga koju ćemo Vam sa zadovoljstvom pružiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona za Vas ćemo obaviti stručno, sigurno i pouzdano, a ako niste iz Beograda, ni to nije problem – samo nam pošaljite smartfon nekom od kurirskih službi i računajte da je posao uspešno završen.

Cena dekodiranja Lenovo Vibe Shot

Dekodiranje mobilnog telefona Lenovo Vibe Shot u servisu Doktor Mobil radimo po pristupačnoj ceni. Ako su Vam, međutim, potrebne detaljnije informacije o ceni ove usluge ili roku za njenu realizaciju, budite ljubazni da nas pozovete na telefone servisa ili nam pišete putem sledećeg formulara:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna polja


Pored ovog modela, u servisu Doktor mobil uspešno radimo i dekodiranje drugih Lenovo telefona, kao i vrlo pouzdan i stručan servis Lenovo mobilnih telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena