Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je operacija koja se vrši kada je telefon zaključan na mrežu određenog operatera i može se koristiti samo sa njihovim brojem, odnosno karticom. Da biste mogli da ga koristite sa bilo kojim brojem i bilo kojom karticom, dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i mi ćemo Vaš Lenovo Vibe X3 mobilni telefon dekodirati stručno, pouzdano i bezbedno.

Dekodiranje Lenovo Vibe X3Lenovo Vibe X3 je odlično izbalansiran pametni telefon sa jakim procesorom, odličnim ekranom i kamerama i sa puno radne i interne memorije. Njegov 5,5-inčni IPS LCD ekran Full HD rezolucije 1920 x 1080 piksela podržava multitač sa 10 prstiju i prekriven je Gorilla Glass 3 zaštitom.

U srcu hardvera ovog smartfona je šestojezgarni Snapdragon 808 procesor sa 3 GB radne memorije i 32 GB interne memorije (može se proširiti microSD karticama do 256 GB). Telefon radi na Android 5.1 (Lollipop) operativnom sistemu.

Ima dve prilično jake kamere: Prednju od čak 8 MP kojom možete snimiti i video selfi i zadnju od 21 MP sa dvostrukim LED blicom i brzim faznim autofokusom. Napaja ga baterija kapaciteta 3500 mAh.

Dekodiranje Lenovo Vibe X3

Ovaj smartfon može se nabaviti ili kupovinom za keš u prodavnicama mobilnih telefona ili uz potpisivanje ugovora sa nekim od domaćih mobilnih operatera. Međutim, u ovom drugom slučaju telefon će po svoj prilici biti zaključan na mrežu tog operatera.

Sličan scenario je i sa telefonima koje ste kupili ili dobili na poklon iz inostranstva, jer su i oni najčešće zaključani za korišćenje samo u mreži matičnog operatera.

Ako telefon želite da koristite sa karticom i brojem po želji, neophodno je da se prethodno dekodira. Tu Vam mogu pomoći stručni serviseri Doktor Mobil servisa iz Beograda koji će Vaš smartfon otključati ili dekodirati sigurno i pouzdano, pa ćete moći da ga koristite sa svakom karticom i u svakoj državi sveta.

Ako niste iz Beograda možete nam telefon poslati i nekom od kurirskih službi, a mi ćemo ga dekodirati u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Lenovo Vibe X3

Cena dekodiranja mobilnog telefona Lenovo Vibe X3 u našem servisu je pristupačna. Za konkretnije informacije o ceni ili roku za otključavanje telefona pišite nam putem formulara u nastavku teksta ili nas pozovite na telefona servisa.

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna polja


Pored usluge dekodiranja Lenovo mobilnih telefona, u prilici smo da Vam ponudimo i kvalitetno rešavanje hardverskih ili softverskih problema u našem servisu Lenovo mobilnih telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena