Dekodiranje LG G4 Stylus

Za problem sa pametnim telefonom zaključanim na mrežu nekog operatera, najsigurnije je da se obratite specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, a mi ćemo Vam vrlo rado pružiti profesionalnu stručnu pomoć. Operaciju dekodiranja LG G4 Stylus mobilnog telefona naši iskusni serviseri za Vas će obaviti efikasno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Dekodiranje LG G4 Stylus u servisu Doktor Mobil u BeograduLG G4 Stylus je pametni telefon koji će se svideti mnogima, a naročito ljubiteljima fableta, jer dolazi sa prilično prostranim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir dijagonale 5.7 inči, u HD rezoluciji.

Ono što ovaj uređaj naročito razlikuje od drugih modela je Stylus – olovčica koja omogućava crtanje i pisanje beleški, a od ostalih karakteristika važno je pomenuti OS Android 5.0 (Lollipop), četvorojezgarni procesor radnog takta 1.2 GHz, 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot), kamere od 5 MP (prednja) i 13 MP (leđna, koja ima dualni LED blic, laserski autofokus, OIS, panorama i HDR funkcije) i uklonjivu bateriju kapaciteta 3000 mAh.

Dekodiranje LG G4 Stylus

Ovaj interesantan pametni telefon može se, naravno, kupiti za keš u nekoj od specijalizovanih prodavnica mobilne opreme, a ako se nabavi putem ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije (trenutno je u ponudi u MTS-u), velika je verovatnoća da će uređaj biti zaključan za korišćenje samo u mreži tog operatera (slično je i sa telefonima dobijenim iz inostranstva koji su takođe često zaključani na „matičnu“ mrežu).

Srećom, ovu blokadu veoma jednostavno i efikasno možete ukloniti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde pružamo pouzdanu uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Dođite ili nam pošaljite svoj smartfon, a mi ćemo za Vas postupak dekodiranja LG G4 Stylus pametnog telefona uraditi garantovano sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem vremenskom roku, pa ćete moći da koristite sa karticom ili brojem svakog operatera.

Cena dekodiranja LG G4 Stylus

Operaciju otključavanja LG G4 Stylus smartfona u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni, a ako Vam trebaju detaljnije informacije o ceni ili roku za dekodiranje uređaja, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite preko forme koju ćete videti u sledećem pasusu.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored pouzdanog profesionalnog dekodiranja LG telefona, u servisu Doktor Mobil kvalitetno i efikasno radimo i kompletan servis LG mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema na telefonima ovog proizvođača), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button