Dekodiranje LG G5 u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu

Ako Vam je potrebna neka profesionalna hardverska ili softverska intervencija na pametnom telefonu, znajte da je Vaš pouzdan partner servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. To važi i za slučaj da imate telefon zaključan od strane nekog operatera mobilne telefonije i da treba sprovesti sigurnu i bezbednu operaciju dekodiranja LG G5 mobilnog telefona.

Dekodiranje LG G5 u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u BeograduLG G5 je premijum model pametnog telefona koji se, pored aluminijumskog kućišta („modularnog dizajna“), odlikuje kvalitetnim Always-on ekranom od 5.3 inči osetljivim na dodir u Quad HD rezoluciji, odličnim senzorom otiska prsta i izdržljivom uklonjivom baterijom kapaciteta 2800 mAh (sa podrškom za brzo punjenje).

LG-jeva G5-ica radi na OS Android 6.0.1 (Marshmallow), a pokreće je snažan četvorojezgarni procesor (2×2.15 GHz Kryo & 2×1.6 GHz Kryo) uparen sa 4 GB RAM i 32 GB skladišne memorije (ima i microSD slot za kartice do 256 GB). Na leđima su čak dve primarne kamere – 16 MP (sa laserskim autofokusom i optičkom stabilizacijom slike) i širokougaona od 8 MP, a napred je selfi kamera sa senzorom od takođe 8 MP.

Otključavanje LG G5

Kao što smo napomenuli u uvodnom delu, neki mobilni telefoni (obično su to uređaji uzeti uz ugovor sa nekim od domaćih ili inostranih operatera) su zaključani i treba ih dekodirati da bi na njima mogla da se upotrebljava kartica, odnosno broj nekog drugog operatera.

Dobro obučen i vrlo iskusan serviserski tim koji radi u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu može Vam efikasno pomoći da se „oslobodite“ ove blokade operacijom otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Uslugu dekodiranja LG G5 pametnog telefona pružićemo Vam sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj), a posebno ćemo se potruditi da ceo ovaj postupak završimo i u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Nakon toga Vaš mobilni telefon neće više imati pomenuto ograničenje i na njemu ćete moći da koristite SIM kartice bilo kog mobilnog operatera na svetu.

Cena dekodiranja LG G5

U Doktor Mobil servisu mobilnih telefona, cena otključavanja LG G5 smartfona je pristupačna. Ukoliko Vam budu neophodne preciznije informacije o ceni ili roku za dekodiranje uređaja, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite kroz formular koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi da uspešno reši bilo koji problem na pametnom telefonu, pa nam se javite i ako Vam, pored dekodiranja LG telefona, u nekoj situaciji zatrebaju i servis LG mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog proizvođača) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button