Pametni telefon zaključan na mrežu nekog operatera mobilne telefonije jednostavno i efikasno možete otključati u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Profesionalnu operaciju dekodiranja LG Joy pametnog telefona naši dobro obučeni i iskusni serviseri za Vas će obaviti vrlo sigurno, pouzdano i bezbedno, a naravno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Dekodiranje LG Joy u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u BeograduLG Joy je mobilni telefon nevelikih gabarita koji se, pored pristupačne cene, odlikuje i podrškom za LTE (4G brzine mreže) i kompaktnim 4.0-inčnim ekranom osetljivim na dodir, sa rezolucijom od 480 x 800 piksela.

Operativni sistem mu je Android verzije 4.4 (KitKat), a za njegov rad zadužen je Dual-core procesor maksimalnog takta 1.2 GHz, sa 512 MB sistemske RAM memorije i 4 GB unutrašnjeg skladišnog prostora za podatke i aplikacije (+ microSD slot za memorijske kartice do 32 GB). Poseduje i primarnu kameru od 5 MP sa LED blicem (prednja kamerica je VGA), a napaja se preko izmenjive baterije kapaciteta 1900 mAh.

Otključavanje LG Joy

Postupak otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona je veoma koristan pošto se njime omogućava da uređaj koji je bio zaključan od strane nekog operatera mobilne telefonije ubuduće može da koristi brojeve ili SIM kartice bilo koje mreže.

Pomenutu blokadu (zaključavanje smartfona) mobilni operateri primenjuju u pokušaju da klijente što duže zadrže u svojoj mreži (tako je i kod nas i u inostranstvu), ali Vi ni u kom slučaju ne morate da imate takvo ograničenje na svom telefonu.

Samo donesite ili pošaljite svoj zaključani uređaj u naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, a mi ćemo ga za Vas otključati efikasno i sasvim bezbedno (bez bilo kakvog rizika po smartfon).

Uslugu dekodiranja LG Joy mobilnog telefona pružićemo Vam sigurno, pouzdano i u što je moguće kraćem roku, pa ćete na njemu moći da upotrebljavate brojeve svake mobilne mreže na svetu.

Cena dekodiranja LG Joy

Cena otključavanja LG Joy smartfona u našem servisu mobilnih telefona je pristupačna. Ukoliko poželite da unapred dobijete preciznije informacije (bilo o ceni ili o roku za dekodiranje telefona), budite slobodni da nam pišete putem forme koju ćete pronaći u narednom odeljku ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno vrši brojne profesionalne intervencije na savremenim pametnim telefonima, pa nam se svakako obratite i ako Vam, pored navedenog dekodiranja LG telefona, nekada budu zatrebali i servis LG mobilnih telefona (efikasno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na smartfonima ovog proizvođača) ili, pak, zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena