Jedna od veoma važnih usluga servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona koje je korisno uraditi ako Vam je uređaj zaključan, pa može da se koristi samo u mreži jednog operatera. Operaciju dekodiranja LG K10 pametnog telefona obavljamo vrlo pouzdano, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje LG K10 u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u BeograduLG K10 je dosta dobar mobilni telefon interesantnog dizajna sa zaobljenim ivicama i gumiranim „leđima“, koji ima podršku za LTE (4G) i prilično prostran 5.3-inčni IPS LCD ekran osetljiv na dodir u HD rezoluciji.

Četvorojezgarni procesor ovog uređaja brzine 1.2 GHz, uparen je sa 1.5 GB RAM i 16 GB skladišne memorije (microSD karticom se može povećati do 32 GB), a operativni sistem mu je Android verzije 5.1.1 (Lollipop). Kamere dolaze sa senzorima od 13 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP ili 8 MP (prednja), dok je za autonomiju u radu zadužena uklonjiva baterija kapaciteta 2300 mAh.

Otključavanje LG K10

Ako ste i Vi vlasnik pametnog telefona koji ne možete da koristite sa SIM karticom, odnosno brojem mreže po svojoj želji (takvi su obično uređaji koji se uzmu preko ugovora sa operaterima mobilne telefonije, domaćim ili stranim, bez razlike), najbolje je da ga dekodirate, jer ćete tako efikasno i jednostavno ukloniti pomenutu blokadu.

Mobilni operateri smartfone često zaključavaju u nameri da klijente što duže zadrže u svojoj mreži, ali specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će Vam, operacijom otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona, rado pomoći da se uspešno „oslobodite“ tog ne baš zgodnog ograničenja.

Naša iskusna i vrlo stručna serviserska ekipa će Vam uslugu dekodiranja LG K10 mobilnog telefona pružiti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez rizika po uređaj), a posebno će se potruditi da ceo ovaj postupak završi i u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena dekodiranja LG K10

Što se tiče cene otključavanja LG K10 smartfona, ona je u našem servisu mobilnih telefona pristupačna. Vi nam slobodno možete pisati putem formulara iz sledećeg pasusa ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju konkretniji podaci, bilo o ceni ili o roku za dekodiranje uređaja.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Važno je da budete informisani da naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim opisane operacije dekodiranja LG telefona, vrlo uspešno i pouzdano vrši i mnoge druge profesionalne intervencije, od kojih ćemo ovom prilikom pomenuti kompletan servis LG mobilnih telefona (efikasno otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema na uređajima ovog proizvođača) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena