Najbolje rešenje kod smartfona zaključanog na mrežu nekog operatera je sprovesti operaciju dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona kojom se ta blokada uklanja trajno i pouzdano. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu dekodiranja LG K4 pametnog telefona pružamo veoma sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje LG K4 u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u BeograduLG K4 je mobilni telefon pristupačne cene i nevelikih dimenzija, koji u dosta laganom (120 grama) polikarbonatnom kućištu „donosi“ kompaktan IPS LCD ekran od 4.5-inči osetljiv na dodir (rezolucija mu je 480 x 854 piksela), a poseduje i podršku za 4G (LTE).

Pristojne performanse ovom uređaju pruža četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.0 GHz, uz 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 32 GB). Radi na operativnom sistemu Android verzije 5.1.1 (Lollipop), napaja se pomoću izmenjive baterije kapaciteta 1940 mAh, a za fotografije i video zapise predviđene su relativno skromne kamere sa senzorima od 5 MP (primarna, sa LED blicem i autofokusom) i 2 MP (selfi).

Otključavanje LG K4

Kada Vam je pametni telefon zaključan na neku mrežu (najčešće su to uređaji koji se uzmu preko ugovora sa nekim operaterom mobilne telefonije, domaćim ili stranim, svejedno), problem je što na njemu ne možete da koristite brojeve ili kartice operatera po sopstvenoj želji.

Mobilne kompanije smartfone zaključavaju u želji da klijente zadrže u svojoj mreži, ali Vi uopšte ne morate da imate takvo ograničenje, pošto u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo pouzdanu uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Naš dobro obučen i vrlo iskusan tim servisera postupak dekodiranja LG K4 mobilnog telefona za Vas će obaviti garantovano sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po sam mobilni uređaj), a takođe i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Nakon toga, na svom dekodiranom telefonu nećete morati da upotrebljavate samo SIM karticu „matične mreže“, već ćete moći da ga koristite sa brojevima bilo kog operatera mobilne telefonije na svetu.

Cena dekodiranja LG K4

Sama cena otključavanja LG K4 smartfona u servisu mobilnih telefona je pristupačna. Ako Vam bude neophodno da dobijete preciznije podatke, bilo o ceni ili o roku za dekodiranje uređaja, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišete preko formulara koji ćete primetiti u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što uspešno i pouzdano pružamo opisanu uslugu dekodiranja LG telefona, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu efikasno i kvalitetno vršimo i druge specijalističke intervencije, među kojima su servis LG mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na uređajima ovog poznatog proizvođača) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena