Dekodiranje LG K8

26-07-2017

Stručnu operaciju dekodiranja LG K8 mobilnog telefona, profesionalno obučeni i iskusni serviseri koji rade u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljaju vrlo sigurno i pouzdano. Slobodno nam se obratite da Vam pomognemo i uspešno i efikasno uklonimo pomenutu blokadu, pa ćete svoj telefon moći da koristite sa SIM karticom bilo koje mreže na svetu.

Dekodiranje LG K8 u servisu Doktor Mobil u BeograduLG K8 je cenovno povoljan pametni telefon lepog izgleda i pristojnih karakteristika koji dolazi sa Androidom verzije 6.0 (Marshmallow) i 5.0-inčnim ekranom osetljvim na dodir u HD rezoluciji.

Pokreće ga četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.3 GHz, ukombinovan sa 1.5 GB RAM i 8/16 GB interne memorije (+ microSD slot za njeno proširenje do 32 GB), napaja se uklonjivom baterijom kapaciteta 2125 mAh, a video zapise i fotografije možete snimati kamerama sa senzorima od 8 MP (primarna, sa LED blicem i autofokusom) i 5 MP (selfi).

Dekodiranje LG K8

Ovaj model pametnog telefona mogli ste kupiti za keš u nekom od mobil šopova ili ga uzeti uz potpisivanje ugovora sa izabranim operaterom mobilne telefonije (LG K8 se u ovom trenutku tako nudi u VIP-u), ali će u tom drugom slučaju uređaj vrlo verovatno biti zaključan na mrežu dotičnog operatera.

Baš takva situacija je i sa mobilnim telefonima koji se dobiju ili nabave iz inostranstva, pošto su i oni najčešće zaključani na mrežu „matičnog“ operatera i ne mogu se koristiti sa brojevima naših operatera dok se ne dekodiraju.

Zbog toga u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svim zainteresovanim vlasnicima tako zaključanih mobilnih uređaja možemo pružiti uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Operaciju dekodiranja LG K8 pametnog telefona za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku, nakon čega ćete svoj mobilni telefon biti u prilici da koristite sa karticom ili brojem operatera po svojoj želji.

Cena dekodiranja LG K8

Stručnu uslugu otključavanja LG K8 smartfona u našem servisu pružićemo Vam po pristupačnoj ceni, a više informacija (o ceni i roku za dekodiranje telefona) možete dobiti ako nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit putem forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Osim usluge dekodiranja LG telefona, o kojoj ste upravo imali prilike da se obavestite, u specijalističkom servisu Doktor Mobil uspešno i efikasno vršimo i druge profesionalne intervencije, kao što su servis LG mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na LG smartfonima) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena