Dekodiranje LG Optimus L5 E610 mobilnog telefona

Iz kompanije LG nam stiže jedan pristupačan Android telefon, Optimus L5 ili E610. Ovaj model je deo „L“ serije telefona ove kompanije, pozicioniran između modela L3 i L7. Ono što prvenstveno odlikuje ovaj telefon je verzija 4.0 operativnog sistema Android, Ice Cream Sandwich, što je prijatno videti u ovom cenovnom opsegu.

Ostale karakteristike uključuju veliki ekran dijagonale 4 inča, koji prikazuje 16 miliona boja. Na zadnjoj strani se nalazi kamera od 5 megapiksela sa blicem, dovoljno za svakodnevne potrebe. LG kao marka obično nije bio prvi izbor kupaca na našem tržištu, ali to se u poslednje vreme menja. Trenutna maloprodajna cena je tek nešto ispod 200 evra, što je relativno povoljno, imajući u vidu sve karakteristike telefona.

lg-e610-dekodiranje

Naravno, postoji i drugi način kako doći do ovog telefona uz manji trošak. Domaći operater VIP nudi ovaj model po ceni već od 1 din, zavisno od tarifnog paketa. Međutim, to podrazumeva da ste vezani za tu mrežu, i nećete moći ubaciti karticu nekog drugog operatera. Tada vam je potrebno dekodiranje mobilnog telefona. Time ste u mogućnosti da slobodno možete da koristite uređaj na bilo kojoj mreži, ako vam iz nekog razloga ona više odgovara.

Zapravo je to otključavanje telefona i pun pristup svim mrežnim operaterima, u zavisnosti od toga čija SIM kartica je ubačena u telefona. Ovo je vrlo čest postupak, jer dosta vlasnika telefona nije zadovoljno ograničenjem na jednog operatora.

Ova usluga vam je dostupna u servisu Doktor Mobil. Za više informacija pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu.

Dodaćemo samo da osim LG E610 takođe otključavamo, tj. dekodiramo i prethodni model, takođe odličan telefon LG E510, koji se pojavio na našem tržištu pre nekih 6 meseci i možemo reći da je takođe reč o odličnom Android telefonu pa relativno pristupačnoj ceni.