Ako je i Vaš „mobilni ljubimac“ zaključan na mrežu nekog operatera mobilne telefonije, a želite da na njemu koristite karticu ili broj neke druge mreže, izvolite, dođite u specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da profesionalnim dekodiranjem LG Spirit LTE pametnog telefona efikasno, pouzdano i bezbedno rešimo taj problem.

Dekodiranje LG Spirit u servisu Doktor Mobil u BeograduLG Spirit je interesantan i cenovno pristupačan model pametnog telefona, ergonomski dobro oblikovan (sa blago zakrivljenim kućištem) i lagan za držanje i korišćenje jednom rukom. Dolazi sa 4.7-inčnim ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Pokreće ga četvorojezgarni procesor na 1.3 GHz, u paru sa 1 GB RAM memorije, dok se 8 GB interne memorije microSD karticom može povećati do 32 GB. Instaliran mu je operativni sistem Android 5.0.1 (Lollipop). Solidne kamere za telefon ovog cenovnog ranga imaju senzore od 8 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem) i 1 MP (selfi), a za autonomiju u radu zadužena je uklonjiva baterija kapaciteta 2100 mAh.

Dekodiranje LG Spirit

Sve više vlasnika pametnih telefona javlja nam se sa problemom zaključanog uređaja, a radi se, naravno, o telefonima koji su nabavljeni putem potpisivanja ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, i domaćih i stranih, bez razlike (LG Spirit je kod nas trenutno u ponudi u MTS-u).

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operacijom profesionalnog i pouzdanog otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona uspešno uklanjamo ovu blokadu, posle čega se telefon može koristiti sa SIM karticom bilo koje mreže u svetu.

Donesite svoj mobilni uređaj kod nas, a mi ćemo Vam uslugu dekodiranja LG Spirit mobilnog telefona pružiti sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po telefon) i, što je takođe važno, u realno najkraćem mogućem vremenskom roku (to zavisi jedino od trenutne gužve u servisu).

Cena dekodiranja LG Spirit

Operaciju otključavanja LG Spirit smartfona u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. Ako volite da unapred imate preciznije podatke o ceni ili roku za dekodiranje telefona, možete nam pisati popunjavajući podatke u formi ispod ovog pasusa ili nas jednostavno pozvati na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Naš iskusan i veoma stručan tim servisera spreman je da uradi profesionalnu dijagnostiku i uspešno otkloni gotovo svaki problem koji imate sa mobilnim telefonom, a samo neke od standardnih usluga Doktor Mobil servisa su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena