Dekodiranje mobilnog telefona LG Zero samo je jedna od usluga koju ćemo Vam sa zadovoljstvom pružiti u servisu Doktor Mobil. Otključavanje LG Zero će naši stručni serviseri obaviti na licu mesta i za kratko vreme, vrlo često i u roku od sat vremena ako u tom trenutku ne bude previše zahteva za dekodiranjem, što ćete znati kad telefon donesete na otključavanje.

Dekodiranje LG ZeroLG Zero (poznat i kao LG Class) je odličan i pristupačan smartfon elegantnog izgleda koji pruža prijatno korisničko iskustvo. Ima potpuno metalno kućište i blago zakrivljen ekran veličine 5 inči koji omogućava gledanje slika i videa u rezoluciji 720×1280 piksela.

Ovaj pametni telefon pokreće operativni sistem Android 5.1.1 Lollipop sa funkcionalnim interfejsom za čiji rad je zaslužan četvorojezgarni 1.2 GHz procesor Snapdragon 410 sa 1,5GB RAM memorije, a tu je i 16GB interne memorije za skladištenje fajlova.

Primarnom leđnom kamerom od 13MP sa LED blicom možete kvalitetno snimati svoje najdraže uspomene, dok ćete savršeno jasne selfije napraviti prednjom kamerom od 8MP.

Dekodiranje LG Zero

Kao i većinu smartfona, LG Zero može se uz gotovinsko plaćanje kupiti u prodavnicama mobilnih telefona, a u slučaju uzimanja putem ugovora kod naših mobilnih operatera, telefon će verovatno biti zaključan za korišćenje samo sa brojem tog operatera.

Nešto slično važi i ako Vam je LG Zero stigao iz inostranstva jer je i u tom slučaju vrlo verovatno zaključan na mrežu operatera u zemlji iz koje je nabavljen.

Da bi mogao da se koristi sa svakom karticom i u svakoj mreži neophodno je dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona, što za Vas možemo obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Dekodiranje mobilnog telefona LG Zero naš servis će uraditi profesionalno, pouzdano i za kratko vreme, a otključavanje neće imati nikakve posledice u pogledu bezbednosti Vašeg telefona.

Cena dekodiranja LG Zero

Cena dekodiranja smartfona LG Zero u servisu Doktor Mobil je veoma pristupačna. Da biste se preciznije informisali o ceni otključavanja telefona, budite slobodni da nas pozovete telefonom ili nam pošaljete upit putem sledećeg formulara:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Naravno, osim otključavanja LG Zero, u servisu Doktor Mobil vršimo i dekodiranje ostalih modela LG mobilnih telefona.

Imajte u vidu da, izuzev dekodiranja, radimo i servis LG mobilnih telefona, pa nam se možete javiti u slučaju bilo kakvih softverskih ili hardverskih problema sa telefonom.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena