Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u prilici je da Vam ponudi povoljno i pouzdano dekodiranje ili otključavanje pametnog telefona koji je zaključan od strane nekog operatera mobilne telefonije. Uslugu dekodiranja Microsoft Lumia 540 pametnog telefona pružamo vrlo sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Microsoft Lumia 540 u servisu Doktor MobilMicrosoft Lumia 540 je cenovno pristupačan pametni telefon koji radi na operativnom sistemu Microsoft Windows Phone 8.1, a dolazi sa 5.0-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Uz podršku za Dual SIM, ovaj smartfon ima četvorojezgarni procesor maksimalne brzine 1.2 GHz, uparen sa 1 GB sistemske RAM memorije i 8 GB interne memorije za podatke i aplikacije (+ microSD slot za kartice do 256 GB). Kamere su mu od 5 MP (selfi) i 8 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem), a baterija izmenjiva litijum-jonska kapaciteta 2200 mAh.

Otključavanje Microsoft Lumia 540

U slučaju da imate pametni telefon koji je zaključan na mrežu određenog operatera mobilne telefonije (domaćeg ili inostranog) pa zbog toga ne možete da ga koristite sa brojevima drugih operatera, najbolje je da ga donesete ili pošaljete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu gde ćemo za Vas izvršiti otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona.

Telekomunikacione kompanije uređaje često zaključavaju da bi tako klijente što duže zadržale u svojoj mreži, ali Vi uopšte ne morate da imate takvo ograničenje na svom mobilnom telefonu.

Naši dobro obučeni i iskusni serviseri operaciju dekodiranja Microsoft Lumia 540 mobilnog telefona obaviće sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno, a da ne biste dugo čekali, potrudiće se da ovaj postupak završe u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Uklanjanje ove blokade je vrlo korisno jer će Vam pružiti mogućnost da na svom pametnom telefonu koristite SIM karticu ili broj kojeg god želite operatera mobilne telefonije.

Cena dekodiranja Microsoft Lumia 540

Što se tiče cene otključavanja Microsoft Lumia 540 smartfona, ona je u našem servisu pristupačna. Ako biste voleli da unapred dobijete detaljnije podatke o ceni ili roku za dekodiranje uređaja, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit kroz formular koji ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi i ukoliko Vam, pored pouzdanog i efikasnog dekodiranja mobilnog telefona, zatreba i neka druga intervencija na pametnom telefonu, kao što su servis mobilnih telefona (uspešno otklanjanje hardverskih i softverskih problema na uređajima svih poznatih brendova) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena