Ukoliko ste se i Vi susreli sa problemom zaključanog mobilnog telefona (ne radi sa karticama drugih mobilnih mreža), servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je pravo mesto za Vas. Iskusni i dobro obučeni serviseri koji kod nas rade uslugu dekodiranja Microsoft Lumia 550 pametnog telefona pružiće Vam pouzdano, bezbedno i po pristupačnoj ceni.

Dekodiranje Microsoft Lumia 550 u servisu Doktor MobilMicrosoft Lumia 550 je pristojan pametni telefon koji se može nabaviti po dosta jeftinoj ceni, a dolazi sa 4.7-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji, smeštenim u kompaktnom plastičnom kućištu.

Operativni sistem instaliran na ovaj uređaj je Microsoft Windows 10 Mobile, a pokreće ga četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.1 GHz, zajedno sa 1 GB sistemske RAM memorije, dok se 8 GB interne memorije microSD karticom može proširiti do 256 GB. Kamere imaju senzore od 2 MP (prednja) i 5 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem), a za napajanje je predviđena izmenjiva baterija kapaciteta 2100 mAh.

Otključavanje Microsoft Lumia 550

Mobilni uređaji zaključani na mrežu nekog operatera mobilne telefonije uglavnom su uzeti preko ugovora sa izabranom telekomunikacionom kompanijom (domaćom ili inostranom), koje telefone zaključavaju u pokušaju da klijente što duže zadrže kao svoje korisnike.

To ograničenje za Vas ne mora da predstavlja nikakav problem, pošto u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo pouzdanu profesionalnu uslugu dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Operaciju dekodiranja Microsoft Lumia 550 mobilnog telefona za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u najkraćem mogućem vremenskom roku (preciznu procenu možete dobiti na licu mesta).

Nakon trajnog uklanjanja pomenute blokade u našem specijalističkom servisu, svoj mobilni telefon moći ćete da koristite sa brojem, odnosno SIM karticom koje god želite mobilne mreže.

Cena dekodiranja Microsoft Lumia 550

Sama cena otključavanja Microsoft Lumia 550 smartfona u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Ukoliko Vam je neophodno da imate konkretnije podatke o ceni ili roku za dekodiranje telefona, izvolite pišite nam preko forme u sledećem odeljku ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Važno je znati da servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored pouzdanog i sigurnog dekodiranja mobilnih telefona, uspešno i kvalitetno pruža i brojne druge profesionalne usluge, kao što su kompletan servis mobilnih telefona (rešavanje hardverskih i softverskih problema na uređajima svih poznatih proizvođača) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena