Bez obzira da li rade na Microsoft Windows ili Android operativnom sistemu, mobilne telefone koji su zaključani treba dekodirati da bi mogli da se upotrebljavaju u svakoj mobilnoj mreži. Operaciju dekodiranja Microsoft Lumia 640 pametnog telefona u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Microsoft Lumia 640 u servisu Doktor MobilMicrosoft Lumia 640 LTE je cenovno povoljan mobilni telefon solidnih performansi i zadovoljavajućeg kvaliteta izrade, koji dolazi u dobro poznatom Lumia dizajnu, sa podrškom za 4G brzine mreže i 5.0-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Instaliran mu je operativni sistem Microsoft Windows Phone 8.1, a pokreće ga četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz, uparen sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do 256 GB). Ovaj uređaj poseduje i kamere od 8 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem) i 1 MP (sekundarna), a napaja se pomoću uklonjive baterije kapaciteta 2500 mAh.

Otključavanje Microsoft Lumia 640

Mobilni telefoni koji su zaključani, pa se zbog toga mogu koristiti samo u mreži jednog operatera mobilne telefonije, u najvećem broju slučajeva su primerci smartfona uzeti preko ugovora sa izabranom mobilnom kompanijom (domaćom ili inostranom, svejedno).

Provajderi mobilnih usluga uređaje zaključavaju u pokušaju da klijente što duže zadrže u svojoj mreži, ali pošto je to dosta ograničavajuća situacija, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas može obaviti otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona.

Naš dobro ubučen serviserski tim operaciju dekodiranja Microsoft Lumia 640 mobilnog telefona vrši vrlo pouzdano i efikasno, nakog čega ćete moći da ga upotrebljavate sa SIM karticom ili brojem svake mreže na svetu.

Ovu uslugu pružićemo Vam garantovano sigurno, bezbedno (bez ikakvog neželjenog rizika po Vaš mobilni uređaj) i u zaista najkraćem vremenskom roku (on zavisi isključivo od trenutne gužve u servisu).

Cena dekodiranja Microsoft Lumia 640

Sama cena otključavanja Microsoft Lumia 640 smartfona u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Ukoliko Vam budu neophodne konkretnije informacije, bilo o ceni ili o roku za dekodiranje telefona, budite ljubazni da nas pozovete na telefone našeg servisa, a možete nam i pisati preko formulara koji se nalazi u narednom odeljku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Mi Vam svakako želimo da Vam mobilni telefon radi besprekorno, ali ako Vam ipak u nekoj prilici zatrebaju profesionalne usluge našeg servisa Doktor Mobil u Beogradu, znajte da ćemo se maksimalno potruditi da Vam pomognemo i rešimo problem, jer pored navedenog dekodiranja mobilnog telefona, pouzdano i efikasno vršimo i servis mobilnih telefona (uspešnu popravku svih hardverskih i softverskih kvarova na smartfonima poznatih proizvođača) i zamenu baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena