Problem da na svom mobilnom uređaju, zbog toga što je zaključan, ne možete koristiti broj operatera po sopstvenoj želji, jednostavno i efikasno možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde operaciju dekodiranja Microsoft Lumia 950 i Microsoft Lumia 950 XL pametnih telefona vršimo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Microsoft Lumia 950, 950 XL – servis Doktor MobilMicrosoft Lumia 950 i Microsoft Lumia 950 XL su prvi modeli pametnih telefona koji su poneli novu Microsoft Windows 10 Mobile platformu, a mogu se pohvaliti prilično dobrim karakteristikama, za početak Amoled ekranima osetljivim na dodir u Quad HD rezoluciji, dijagonala 5.2 inči (na Lumia 950) i 5.7“ (na XL verziji).

Tu je i 3 GB sistemske RAM memorije i 32 GB skladišne memorije za podatke i aplikacije (plus microSD slot do 256 GB), šestojezgarni, odnosno osmojezgarni procesor, odlična 20 MP primarna kamera (sa optičkom stabilizacijom slike, autofokusom i trostrukim LED blicem) i 5 MP selfi kamera, dok su za napajanje na raspolaganju izmenjive baterije od 3000/3340 mAh.

Otključavanje Microsoft Lumia 950, 950 XL

Kada se neki od ovih modela pametnih telefona ne nabavi za keš, nego putem ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije (domaćim ili inostranim, svejedno), uređaj će po svoj prilici biti zaključan, pa neće moći da koristi SIM kartice nekog drugog operatera.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu takvu blokadu vrlo uspešno i efikasno otklanjamo profesionalnom operacijom dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Naši stručni i iskusni serviseri dekodiranje Microsoft Lumia 950 i Microsoft Lumia 950 XL mobilnog telefona obavljaju sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a posebno će se potruditi da Vam tu uslugu pruže i u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Microsoft Lumia 950 i Microsoft Lumia 950 XL

Cena otključavanja Microsoft Lumia 950 i Microsoft Lumia 950 XL smartfona u našem servisu je pristupačna. Slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem formulara u sledećem pasusu ovog teksta ako Vam zatrebaju detaljnije informacije o ceni ili roku za dekodiranje uređaja.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju i ukoliko Vam, osim efikasnog i pouzdanog dekodiranja mobilnog telefona, budu zatrebale i druge profesionalne intervencije, kao što su servis mobilnih telefona (uspešno rešavanje hardverskih i softverskih problema na smartfonima svih poznatih proizvođača) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena