Operacija dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona je vrlo koristan postupak koji će Vam omogućiti da uređaj koji je bio zaključan možete upotrebljavati sa brojem ili karticom svake mreže na svetu. Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pruža veoma pouzdanu i bezbednu uslugu dekodiranja Motorola Moto E2 pametnog telefona.

Dekodiranje Motorola Moto E2 – servis Doktor Mobil u BeograduMotorola Moto E2 (2nd gen) je solidan pametni telefon interesantnog izgleda (sa dosta zaobljenim uglovima) koji se proizvodi u 3G i 4G (LTE) verzijama, a poseduje 4.5-inčni ekran osetljiv na dodir u rezoluciji 540 x 960 piksela.

Radi na operativnom sistemu Android 5.0, 5.1 (Lollipop), a pokreće ga četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz, ukombinovan sa 1 GB sistemske i 8 GB skladišne memorije (može se microSD karticom povećati do 32 GB). Ima i skromnu primarnu kameru od 5 MP (sa autofokusom i HDR i panorama funkcijama), dok je prednja kamerica VGA. Za napajanje je na raspolaganju integrisana baterija kapaciteta 2390 mAh.

Otključavanje Motorola Moto E2

Ukoliko je i Vaš pametni telefon zaključan tako da se može upotrebljavati samo sa brojem jednog operatera mobilne telefonije, po svoj prilici je nabavljen uz potpisivanje ugovora sa tim operaterom (bilo da je u pitanju neka od domaćih ili inostranih mobilnih kompanija).

Pošto je to značajno ograničenje koje u svakodnevnom korišćenju uređaja ume prilično da smeta, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu među svojim glavnim intervencijama ima upravo otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona, postupak kojim se pomenuta blokada uklanja pouzdano i trajno.

Vaše je samo da svoj zaključani telefon donesete ili pošaljete u naš servis, a mi ćemo dekodiranje Motorola Moto E2 mobilnog telefona za Vas uraditi garantovano sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po sam telefon) i u najkraćem mogućem roku, pa ćete u njemu moći da koristite SIM kartice operatera po sopstvenoj želji.

Cena dekodiranja Motorola Moto E2

Što se tiče cene otključavanja Motorola Moto E2 smartfona, ona je u našem servisu pristupačna. Budite slobodni da nam pišete popunjavajući podatke u formularu iz sledećeg pasusa ovog teksta ili da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ukoliko Vam budu neophodne preciznije informacije bilo o ceni ili o roku za dekodiranje mobilnog uređaja.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim uspešnog i efikasnog dekodiranja Motorola telefona, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno i pouzdano ćete dobiti i usluge servisa Motorola mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog proizvođača) i zamene baterije na mobilnom telefonu.

Nema komentara Komentara : “Dekodiranje Motorola Moto E2”

Učitajte još komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena