Zaključani mobilni telefoni imaju blokadu zbog koje se mogu koristiti samo u mreži „matičnog“ operatera mobilne telefonije, što je ograničenje koje u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uklanjamo jednostavno i efikasno pouzdanom profesionalnom operacijom dekodiranja Motorola Moto G4 i Motorola Moto G4 Plus pametnih telefona.

Dekodiranje Motorola Moto G4, G4 Plus u servisu Doktor MobilMotorola Moto G4 i Motorola Moto G4 Plus su mobilni telefoni srednjeg cenovnog ranga i malo većih gabarita, koji se odlikuju prostranim touchscreen ekranima od 5.5“ rezolucije 1080 x 1920 piksela (Full HD).

Ovi fableti rade na Androidu verzije 6.0.1 (Marshmallow), a pokreću ih osmojezgarni procesori (4×1.5 GHz & 4×1.2 GHz) ukombinovani sa 2/3/4 GB sistemske RAM i 16/32/64 GB skladišne memorije koja se microSD karticom može proširiti do maksimalnih 256 GB. Poseduju i selfi kameru od 5 MP (sa auto-HDR funkcijom) i primarnu od 13 MP (na osnovnom modelu), odnosno 16 MP (na G4 Plus verziji), sa dvotonskim LED blicem i raznovrsnim softverskim funkcijama, dok je za napajanje zadužena integrisana baterija kapaciteta 3000 mAh.

Otključavanje Motorola Moto G4, G4 Plus

Kompanije koje pružaju telekomunikacione usluge vrlo često zaključavaju uređaje koji se preko njih nabave uz potpisivanje ugovora, pa ih je potrebno dekodirati da bi mogli da se upotrebljavaju sa brojem ili SIM karticom nekog drugog operatera.

Taj problem u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i pouzdano rešavamo specijalističkim postupkom otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Vaše je samo da donesete ili pošaljete smartfon u naš servis, a mi ćemo operaciju dekodiranja Motorola Moto G4 ili Moto G4 Plus mobilnog telefona izvršiti kvalitetno i efikasno.

Uslugu otključavanja pametnog telefona, posle koje ćete moći da ga koristite u svakoj mreži na svetu, pružićemo Vam sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Motorola Moto G4 i Moto G4 Plus

Cena otključavanja Motorola Moto G4 i Motorola Moto G4 Plus smartfona u našem servisu je pristupačna. Za detaljnije podatke o ceni ili roku za dekodiranje uređaja možete nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pisati putem forme koju ćete videti u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Baš kao što uspešno i efikasno vršimo dekodiranje Motorola telefona, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pouzdano pružamo i usluge servisa Motorola mobilnih telefona (raznovrsne softverske i hardverske popravke na Motorola/Lenovo uređajima) i zamene baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena