Ako vam je potrebno dekodiranje Motorola Moto G6 mobilnog telefona, ne oklevajte već se odmah obratite Doktor Mobil servisu kako bismo bili u mogućnosti da vam pomognemo i što pre dekodiramo vaš uređaj.

Mi smo jako iskusni u dekodiranju ili otključavanju mnogih mobilnih telefona, pa i Moto G6, jer je upravo dekodiranje jedna od najtraženijih servisnih intervencija kod nas.

dekodiranje moto g6

Motorola Moto G6 – ovaj uređaj radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo). Poseduje 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije, što uz pomoć microSD kartice možete nadgraditi i do 256 GB.

Glavna kamera ovog uređaja je dualna – 12 MP + 5 MP (dvostruki LED blic, panorama, automatski HDR). Prednja “selfi” kamera raspolaže rezolucijom od 8 MP, što je, ispostavilo se, potpuno dovoljno za popularne selfi fotografije sasvim pristojnog kvaliteta.

Motorola Moto G6 dekodiranje

Zaključavanje mobilnih telefona od strane operatera već je postalo ustaljena praksa, ali srećom to vas ne mora ni na koji način sputavati ili ograničavati jer u servisu Doktor mobil za vas jednostavno i lako dekodiramo Motorola Moto G6.

Uglavnom telefoni pribavljeni uz potpisivanje određene ugovorne obaveze, po pravilu imaju šifru koja vas onemogućava da taj uređaj korisitite u drugoj mreži, što zapravo predstavlja način da vas operater što duže veže za sebe i opredeli za usluge koje nudi.

Međutim, kada prvobitni mobilni operater više ne bude najpovoljniji za vaše interese, nema razloga da zbog blokade uspostavljene na mobilnom uređaju, ostanete zarobljeni u datoj mreži. Nakon što Doktor Mobil dekodora Moto G6 moći ćete nesmetano da koristite drugu SIM karticu koja pripada bilo kom operateru  u zemlji ili inostranstvu.

Pored toga, želeli bismo da znate da dekodiranje Moto G6 ni na koji način ne utiče na vaš uređaj, niti postoji rizik po bilo kakva oštećenja kada telefon prepustite stručnjacima servisa mobilnih telefona – Doktor Mobil.

moto g6 dekodiranje

Upit o ceni dekodiranja Motorola Moto G6

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  U okviru servisa Motorola mobilnih telefona, Doktor Mobil uspešno dekodira, odnosno otključava vaše mobilne uređaje.

  Osim ovim povodom, možete nas posetiti uvek kada vam je potrebna pomoć u vezi sa mobinim telefonom koji koristite jer je Doktor Mobil vaš iskreni prijatelj u “mobilnom svetu”.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena