Kada na mobilnom telefonu ne možete da koristite broj, odnosno SIM karticu po svojoj želji jer je zaključan od strane nekog operatera mobilne telefonije, pouzdano rešenje Vam nudi specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji u najkraćem mogućem roku vrši sigurnu i bezbednu profesionalnu operaciju dekodiranja Motorola Moto Z pametnog telefona.

Dekodiranje Motorola Moto Z u servisu mobilnih telefona Doktor MobilMotorola Moto Z je top model mobilnog telefona elegantnog i vrlo tankog kućišta (od aluminijuma i stakla) modularnog dizajna (sa dodacima – modovima), koji ima veliki kapacitivni 5.5-inčni Amoled ekran osetljiv na dodir Quad HD rezolucije i podršku za LTE (4G brzine mreže).

Radi na OS Android 6.0.1 (Marshmallow) ili 7.1.1 (Nougat), a pokreće ga četvorojezgarni procesor (2×1.8 GHz Kryo & 2×1.6 GHz Kryo) uparen sa 4 GB RAM i 32/64 GB skladišne memorije (proširive microSD karticom do 256 GB). Poseduje i kamere sa senzorima od 13 MP (primarna, sa laserskim autofokusom, OIS i dvotonskim LED blicem) i 5 MP (prednja, sa LED blicem), dok je za napajanje zadužena integrisana baterija kapaciteta 2600 mAh.

Otključavanje Motorola Moto Z

Pošto je većina pametnih telefona koji sa nabave preko ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije (kako domaćih, tako i inostranih) zaključana, treba ih dekodirati da bi mogli da se koriste sa brojevima koji ne pripadaju toj „matičnoj“ mreži.

Mobilne kompanije uređaje zaključavaju kako bi klijente što duže zadržale u svojoj mreži, ali Vi se takvog ograničenja jednostavno i efikasno možete osloboditi operacijom dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Pomenutu uslugu dekodiranja Motorola Moto Z mobilnog telefona naš stručan i iskusan serviserski tim pruža sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj).

Samo se javite ili pošaljite svoj smartfon servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, a mi ćemo za Vas postupak njegovog otključavanja obaviti uspešno i u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Motorola Moto Z

Što se tiče cene otključavanja Motorola Moto Z smartfona, ona je u našem servisu mobilnih telefona pristupačna. Ako biste voleli da unapred dobijete detaljnije informacije o ceni ili roku za dekodiranje uređaja, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam i pisati preko forme koju ćete videti u narednom odeljku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pored predstavljene usluge dekodiranja Motorola telefona, naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno vrši i brojne druge profesionalne intervencije, od kojih se među najvažnijim nalaze kompletan servis Motorola mobilnih telefona (efikasno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na Motorola/Lenovo uređajima) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena