U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete obaviti dekodiranje MTS telefona. Dekodiranje telefona sa ove mreže dostupno Vam je u našem servisu u Beogradu (vidi mapu).

Kupovina novog telefona preko mobilnog operatera sve je popularniji način kako doći do novog, pristupačnog uređaja. Zavisno od paketa za koji se odlučite, novi telefon može biti i višestruko jeftiniji nego u slučaju kupovine u maloprodaji. Ako ste postojeći korisnik ili želite da postanete postpaid korisnik MTS mreže, ova kompanija pripremila je veliki izbor različitih telefona, čije cene se kreću već od 1 dinar.

MTS je mreža sa najviše korisnika u Srbiji – po podacima od prošle godine, nešto više od 50% posto korisnika u našoj zemlji odlučilo se upravo za ovog operatera. Prošle godine unapređena je njihova 3G mreža, koja donosi i do 10 puta brži mobilni internet za uređaje koji podržavaju ovu tehnologiju, čime se približava najnovijoj 4G mreži, koja se očekuje u našoj zemlji u skorije vreme. Ovim unapređenjem mreže obuhvaćeno je oko 75%  stanovništva, sa potpuno pokrivenim većim gradovima i važnim putnim pravcima.

dekodiranje mts telefonaŠto se tiče ponude mobilnih telefona u mts-u, u ovoj mreži možete pronaći veliki izbor uređaja, od onih jednostavnijih, sa klasičnom tastaturom i fabričkim operativnim sistemom, pa sve do naprednih smart telefona kao što su Android, Blackberry i Windows Phone uređaji. Takođe, MTS nudi i Dual SIM telefone koji istovremeno koriste 2 SIM kartice. Ovo je odlično rešenje za one koji žele da kombinuju tarifne profile i ostvare dodatne uštede, ili jednostavno žele komfort korišćenja 2 broja u 1 uređaju.

Dekodiranje MTS telefona

Za koji god telefon se odlučili, imajte na umu to da su oni zaključani od strane operatera. Šta ovo podrazumeva jeste nemogućnost korišćenja telefona sa SIM karticom neke druge mreže. Ako budete želeli da svoj telefon iz MTS mreže koristite sa bilo kojim drugim operaterom, nećete biti u prilici to da uradite. Srećom, ovaj problem nije nerešiv, i sve što vam je potrebno jeste jednostavno dekodiranje mobilnih telefona.

Ova procedura uklanja ograničenje postavljeno od strane mreže, i čini vaš MTS telefon potpuno funkcionalnim kao što je i mnogo skuplja maloprodajna verzija tog istog telefona. Dekodiranje MTS telefona dostupno vam je u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Dekodiranje možete obaviti svakog radnog dana od 9 do 19 sati, a takođe i subotom od 10 do 14 časova.

Dekodiranje MTS telefona je jednostavna procedura koja ni u kom smislu ne šteti vašem telefonu. Usluga jednostavno vraća telefon u stanje potpune funkcionalnosti, i otklanja bilo kakve prepreke za njegovo korišćenje sa drugim mrežama. Dekodiranje je takođe poznato i pod terminom „otključavanje“, koji označava potpuno istu proceduru.

Za više informacija i cenu za dekodiranje MTS telefona pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu mobilnih telefona u Beogradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena