Dekodiranje Nokia 2.1 ima cilj da Vam omogući korišćenje telefona u svim mrežama tako što otklanja blokadu koju je operater postavio.

Dekodiranje je jedna od standardnih usluga u ponudi servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Na raspolaganju su Vam i druge intervencije na velikom broju modela pametnih uređaja, stoga nas pozovite ako imate bilo koji problem sa telefonom.

Postoji i mogućnost da nam pošaljete telefon kurirskom službom po izboru a mi ga po obavljenom servisu vraćamo istim putem.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 2.1 kodiran

nokia 2.1 dekodiranje

Nokia 2.1 je novija verzija osnovnog modela Nokia 2 koja je unapređena većim ekranom dimenzija 5.5 inča ali osiromašena slabijom baterijom od 4000 mAh.

Uređaj startuje sa operativnim sistemom Android 8.1 i može podržati nadograđivanje do 9.0 ali se u pogledu memorije nije ništa promenilo pa tako ovaj model ima 1 GB RAM i 8 GB interne kao i Nokia 2.

Ipak, u pogodnostima ovog telefona se može uživati a kada se uzme u obzir njegova cena – i više nego dobar razlog za to. Međutim, ako je Vaš Nokia 2.1 kodiran, to uživanje neće biti sasvim jednostavno.

Kada je potrebno dekodiranje Nokia 2.1?

Ako Vam je potrebno da koristite Vaš Nokia 2.1 u različitim mrežama.

Kada budete ubacili SIM karticu operatera koga trenutno ne koristite u telefon, pojaviće se prvi znaci da je telefon zaključan na mrežu. U tom slučaju potrebno je dekodiranje.

Ako se pojavi obaveštenje da Vam treba PIN da biste otključali SIM karticu, to je nešto drugo. Tada je samo potrebno da unesete PIN kod koji ste dobili uz SIM karticu.

Druga je situacija ako se pojavi poruka „unesite kod za otključavanje“. Tada je telefon zaključan na mrežu.

Desiće se i to da Nokia 2.1 neće imati mrežu tj. neće prepoznati ubačenu SIM karticu. Vremenom ćete shvatiti da nije problem u dometu mreže već blokadi samog telefona.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Ako niste sigurni o čemu se radi, u ovakvim situacijama je poželjno odneti Nokia 2.1 u servis mobilnih telefona.

Popravka ovog „kvara“  tj. otklanjanje šifre moguće je jedino dekodiranjem Nokia 2.1 koje bezbedno možete obaviti u našem servisu.

Dekodiranje Nokia 2.1

dekodiranje nokia 2

Dekodiranje Nokia 2.1 će osposobiti uređaj za sve što ste zamislili i prilagoditi ga Vašim potrebama.

Imaćete mogućnost da koristite SIM karticu željenog operatera ili više kartica različitih operatera. Ograničenje ne postoji.

Takođe, nije od važnosti da li ste telefon nabavili preko paketa MTS-a, Telenora, Vip-a, ili u inostranstvu, jer dekodiranje otklanja šifru bez obzira na zemlju porekla operatera koji ju je postavio.

Doktor Mobil servis će pozdano obaviti dekodiranje Nokia 2.1 kao što je to činio godinama unazad u praksi.

Poštedite sebe glavobolje i potencijalne štete koju možete prouzrokovali ako poverite dekodiranje nestručnim licima.

Posetite Doktor Mobil i prepustite nam sve brige koje imate!

Nokia 2.1 dekodiranje cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena