Dekodiranje Nokia 2

23-05-2019

Dekodiranje Nokia 2 predstavlja jedini način da Vaš telefon koristite u drugoj mreži, ako je zaključan tj. kodiran.

Doktor Mobil u okviru mnogobrojnih servisnih popravki pruža i uslugu dekodiranja Nokia 2 kao i ostalih modela.

Pozovite nas ili posetite naš servis mobilnih telefona i pouzdano otklonite svaki kvar na Vašem pametnom uređaju.

Možete nam poslati telefon kurirskom službom na popravku ako Vam više odgovara, a mi ćemo ga nakon izvršenog servisa vratiti na isti način.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 2 kodiran

nokia 2 dekodiranje

Nokia 2 je solidan pametni uređaj koji za jednu od najvećih prednosti ima bateriju od 4100 mAh. Poseduje skroman memorijski prostor od 1 GB RAM i 8 GB interne.

Za rad telefona odgovoran je Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 procesor a operativni sistem na kom startuje Android 7.1 se može unaprediti do 8.1.

Ručno možete podesiti 2g, 3g i 4g mobilne podatke, a najveća brzina protoka na 4g odnosno LTE mreži je 150/50 MBps.

Ako je Vaš Nokia 2 kodiran tj. zaključan na mreži, onog trenutka kada promenite SIM karticu u njemu, nastaće problem. Tada nijedna funkcija koja dolazi preko SIM-a tj. nijedna mobilna mreža neće raditi.

Nokia 2 – kako dekodirati?

Verovatno Vam naslovi ovakvog tipa zvuče poznato. Naravno, to je zato što je internet preplavljen uputstvima za samostalno dekodiranje telefona.

Ako Vas je pretraga prvo ovde dovela, onda ste imali sreće. Odmah ćemo Vas upozoriti da dekodiranje Nokia 2 ne bi trebalo ni da pokušavate sami.

Naša praksa je svedok brojnih slučajeva neuspelog dekodiranja koji su prouzrokovali štetu. Zbog toga je najbolje da čim primetite da je Vaš Nokia 2 kodiran, posetite stručni servis.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Preduslov za saznanje o tome da je Nokia 2 zaključan je pokušaj da promenite mrežu tj. ubacivanje SIM kartice drugog operatera u telefon.

Ako je telefon kodiran, tražiće kod za otključavanje ili se uopšte neće povezati sa novom mrežom tj. pokazivaće „No SIM card“ obaveštenje.

Dekodiranje ili otključavanje Nokia 2

dekodiranje nokia 2

Kada smo ustanovili da dekodiranje Nokia 2 ne bi trebalo da pokušavate da obavite sami, preostaje nam jedino da Vas uputimo na servis Doktor Mobil.

Naš servis mobilnih telefona će umesto Vas otključati kodiran Nokia 2 i vratiti Vam telefon na dalje nesmetano korišćenje.

Nakon što je šifra otklonjena, to je trajno rešenje jer se telefon neće ponovo zaključati i moći ćete da ga koristite dokle god Vi to budete želeli.

Zato ne dozvolite da operater odlučuje kako ćete raspolagati Vašim pametnim uređajem, već dekodirajte Nokia 2 i uštedite novac koji biste dali za kupovinu novog.

Više informacija o dekodiranju Nokia 2 možete dobiti telefonom ili ukoliko nas posetite..

Nokia 2 dekodiranje cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena