Dekodiranje tj. otključavanje Nokia 3.1 Plus je postupak trajnog uklanjanja blokade sa telefona koju je operater postavio.

Ako Vam je potrebno dekodiranje Nokia 3.1 Plus sve što treba da uradite je da nas pozovete na jedan od ponuđenih brojeva ili lično posetite.

Pored dekodiranja u našem servisu Doktor Mobil možete obaviti i druge intervencije na bilo kom modelu telefona, kao što su sanacija oštećenog ekrana ili zamena baterije.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 3.1 Plus kodiran

nokia 3.1 plus dekodiranje

Nokia 3.1 Plus je smartfon pristojnih performansi koji u odnosu na osnovni 3.1 model ima veći IPS LCD ekran od 6.0 inča. Skladišni prostor dolazi u verzijama od 2/3 GB RAM i 16/32 GB interne.

Osmojezgarni procesor i niža rezolucija ekrana od 720 x 1440 piksela dodatno doprinose izdržljivosti već izuzetne baterije kapaciteta 3500 mAh.

Koristi 2g, 3g i 4g mrežu od kojih LTE ima brzinu protoka oko 150/50 Mbps, ali ako je uređaj kodiran nećete moći da koristite nijednu od njih.

Zašto se telefon kodira?

Kodiranje uređaja koji se prodaju preko paketa je uobičajeni način operatera da zadrže korisnike u svojoj mreži. Dopadalo nam se to ili ne, ako smo telefon nabavili na ovaj način, velika je verovatnoća da će biti kodiran.

Saznanje o tome da je Vaš Nokia 3.1 Plus kodiran tj. zaključan na mreži ne morate uopšte imati. Doći će kao iznenađenje onda kada se najmanje budete nadali.

Tek kada, nezadovoljni uslugama operatera, budete rešili da pređete u drugu mrežu, nabavite novu SIM karticu i ubacite je u telefon, pojaviće se blokada Nokia 3.1 Plus.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Vaš uređaj će istog trenutka odreagovati, traženjem šifre za otključavanje ili No SIM card obaveštenjem, sa trajnom nemogućnošću da se poveže na novu mrežu.

U tim situacijama potrebno je dekodirati Nokia 3.1 Plus, ako želite da nastavite nesmetano korišćenje Vašeg pametnog uređaja.

Dekodiranje ili otključavanje Nokia 3.1 Plus

dekodiranje nokia 3.1 plus

Dekodiranje ili deblokada Nokia 3.1 Plus je potpuno uobičajen servisni zahvat, stoga nema razloga da brinete..

Ono što je važnije da znate je to da dekodiranje Nokia 3.1 Plus ili bilo kog drugog telefona ne treba da preduzimate sami!

Zato posetite Doktor Mobil koji pouzdano obavlja dekodiranje već godinama.

Jednom dekodiran Nokia 3.1 Plus trajno ostaje otključan i omogućen za rad u svim mrežama.

Za više informacija o ceni i roku izvršenja ove intervencije nas kontaktirajte ili lično posetite naš servis u kojem ste uvek dobrodošli!

Nokia 3.1 Plus dekodiranje cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena