Dekodiranje Nokia 3 skida mrežnu blokadu postavljenu na uređaj, nakon čega je moguće slobodno ga koristiti sa bilo kojom mrežom.

Naš servis mobilnih telefona pouzdano obavlja dekodiranje, pa ukoliko Vam je potrebno nemojte se ustručavati da nas kontaktirate.

Doktor Mobil servis će obaviti i druge popravke na Vašem Nokia 3 kao i svim ostalim modelima i brendovima mobilnih telefona.

Možete nam poslati telefon kurirskom službom, a postoji i opcija daljinskog dekodiranja bez dolaska u servis, pa nas pozovite za više detalja ovih usluga.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 3 kodiran

nokia 3 dekodiranje

Nokia 3 je smartfon vrlo skromnih karakteristika, a u skladu sa tim ga odlikuje i cenovna pristupačnost.

Uređaj radi na platformi Android 7.1 sa mogućnošću nadograđivanja do 8.0 a Quad-core procesor mu obezbeđuje rad. Tu je i baterija nešto slabijeg kapaciteta od 2630 mAh.

Izgled telefona čine ekran od 5.0 inča rezolucije 720 x 1280 piksela i kućište od metala i plastike, a fotografisanje se ostvaruje preko glavne i selfi kamere, obe od po 8 MP.

Bilo da telefon koristite poslovno ili radi zabave, ukoliko je Nokia 3 kodiran, to će znatno ili potpuno ograničiti njegovo korišćenje.

Kako da prepoznam da je Nokia 3 kodiran?

Najjednostavnije, ako Vam Nokia 3 traži šifru za otključavanje. Nakon što ste ubacili karticu drugog operatera u telefon, pojaviće se prozor koji traži da unesete šifru kako bi uređaj ušao u mrežu.

Kada kažemo „drugi operater“ mislimo na bilo kog mrežnog operatera sem onog preko koga ste kupili uređaj. Kupovina uređaja preko paketa određenog operatera sa sobom najverovatnije nosi blokadu Nokia 3.

Ta blokada se postavlja kako bi operater zadržao korisnike u svojoj mreži, a tek kada ubacite SIM karticu konkurentnog operatera u telefon, shvatićete da je Vaš Nokia 3 kodiran.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Još jedan simptom je i ako Nokia 3 nema mrežu tj. ekran pokazuje No SIM card obaveštenje. I to je znak da je telefon kodiran ali Vas samo može zbuniti i navesti na pogrešne zaključke.

U svakom slučaju, ako se jedna od navedenih stvari pojavi, potrebno je u specijalizovanom servisu i utvrditi da li Vam je potrebno dekodiranje Nokia 3 ili ne.

Dekodiranje Nokia 3

dekodiranje nokia 3

Dekodiranje Nokia 3 nije postupak koji uspešno možete obaviti sami, oslanjajući se na uputstva koja nađete na internetu. I savetujemo da ni ne pokušavate!

Nema razloga da izlažete Vaš telefon riziku i potencijalnoj šteti koja može dovesti do gubitka svih podataka koje ste sačuvali.

Jer, Doktor Mobil je tu da bezbedno obavi dekodiranje Nokia 3 za Vas!

Nakon dekodiranja telefon će biti osposobljen za rad u bilo kojoj mreži a Vi slobodni da izaberete željenog operatera i nastavite da koristite Vaš Nokia 3 smartfon.

Više informacija o dekodiranju Nokia 3 možete dobiti ukoliko nas pozovete ili posetite naš servis u Beogradu.

Nokia 3 dekodiranje cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena