Dekodiranje Nokia 6.1 je servisna intervencija koja otključava blokiran telefon i omogućava korišćenje SIM kartice bilo kog operatera.

Doktor Mobil obavlja otključavanje tj. dekodiranje Nokia 6.1 skidanjem šifre koju je postavio operater preko kog ste nabavili uređaj.

Osim dekodiranja, kod nas možete izvršiti i ostale popravke na mobilnim telefonima svih brendova.

Pozovite nas ili posetite, a ukoliko Vam više odgovara, telefon nam možete poslati kurirskom službom a mi ćemo ga nakon uspešnog servisiranja vratiti.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 6.1 kodiran

nokia 6.1 dekodiranje

Nokia 6.1 je smartfon zadovoljavajućih karakteristika koji u odnosu na prethodnika Nokia 6 ima brzo punjenje baterije kapaciteta 3000 mAh.

Poseduje i više nego pristojnu memoriju od 3/4 RAM i 32/64 GB interne a rad ovog uređaja obezbeđuje procesor od osam jezgara.

Kao i svaki moderan pametni telefon, i Nokia 6.1 funkcioniše sa GSM, HSPA i LTE mrežama koje možete kontrolisati ručnim podešavanjima. Maksimalna brzina protoka podataka na LTE tj. 4g mreži je 150/50 Mbps.

Da bi telefon radio na mobilnim mrežama, potrebno je ispravno funkcionisanje SIM kartice, a to će Vam biti onemogućeno ako koristite neadekvatnu karticu tj. karticu nepodobnog operatera.

Kako da znam da je Nokia 6.1 zaključan?

Ako ste verni određenom mrežnom operateru, verovatno nećete ni znati da je telefon koji ste uzeli preko paketa kodiran. Tek kada odlučite da promenite mrežu, pojaviće se blokada.

Kodiran tj. zaključan Nokia 6.1 pokazaće simptome kada budete ubacili SIM karticu novog operatera u telefon. Tada dolazi do problema.

Ako Vam Nokia 6.1 traži kod za otključavanje tu nema dileme, sasvim je jasno da je uređaj kodiran na mreži i da ga možete koristiti samo sa SIM karticom tog operatera.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Ali, neće se uvek pojaviti nedvosmisleno obaveštenje. Nekada Vas može zbuniti to što telefon nema mrežu, ma koliko god puta pokušali da ubacite SIM karticu ili restartujete uređaj.

To isto može biti znak blokade Nokia 6.1 ali se u tom slučaju pristupa dijagnostici koja sa sigurnošću utvrđuje odakle problem potiče.

Dekodiranje Nokia 6.1

dekodiranje nokia 6.1

Dekodiranje Nokia 6.1 uspešno rešava gore pomenute smetnje da telefon prihvati karticu i poveže se na mrežu novoizabranog operatera.

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil bezbedno će obaviti dekodiranje Nokia 6.1 smartfona i omogućiti Vam da nastavite da koristite uređaj iako ste promenili mrežu.

Nakon ove intervencije telefon će biti sposoban za korišćenje bilo koje SIM kartice, domaćeg ili inostranog operatera kao i za korišćenje više SIM kartica, u skladu sa Vašim potrebama.

Zbog toga nemojte odlagati ovu intervenciju i čekati da telefon proradi sam od sebe, već nas posetite i pouzdano otklonite problem.

Informacije o dekodiranju Nokia 6.1 možete dobiti putem telefona ili kontakt forme u produžetku, a možemo se dogovoriti i oko detalja daljinskog dekodiranja – preko IMEI broja.

Nokia 6.1 dekodiranje cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena