Dekodiranje mobilnog telefona Nokia 7 Plus moguće je u našem servisu mobilnih telefona, Doktor Mobil. Ako imate Nokia telefon, preporučujemo Vam da nas posetite kako bismo ga otključali i omogućili Vam da koristite koju god poželite domaću ili inostranu karticu.

Serviseri koji godinama rade u servisu Doktor Mobil, izvršiće otključavanje Nokia 7 Plus bezbedno i efikasno i što je jako važno, blokada će biti trajno uklonjena.

Dekodiranje Nokia 7 PlusNokia 7 Plus – Po mišljenju korisnika, ovo je jedan od najzanimljivijih modela kada je u pitanju ovaj čuveni brend. Cena mu se kreće oko 400 eur (decembar 2018), a u odnosu na to dizajn, kamera, kvalitet izrade, a i funkcionalnosti, možda čak za nijansu i premašuju očekivanja.

Izgleda moderno, a tome doprinose veliki stakleni displej i metalna konstrukcija (aluminijumska osnova sa detaljima od bakra). Dolazi u klasičnoj crnoj i beloj boji. Rekli bismo da je što se dizajna tiče konkurentan sa ostalim pametnim telefonima novije generacije.

Operativni sistem na kom radi je Android 8.1 (Oreo), koji je moguće nadgraditi na Android 9.0 (Pie). Kada je u pitanju memorija, ima 4 GB RAM i 64 GB interne memorije koju je umetanjem microSD kartice moguće nadgraditi do 256 GB, što bi trebalo da bude dovoljno za skladištenje raznolikih privatnih sadržaja po Vašoj želji.

Kamera je dvostruka 12 MP + 13 MP, a prednja kamera ima 16 MP. Baterija je integrisana, 3800 mAh, što je dovoljno za i do 19h razovora. Poseduje mogućnost brzog punjenja. Pored navedenog, za ovaj model još bismo izdvojili i opciju očitavanja otisaka prsta.

Kada je potrebno dekodirati Nokiju 7 Plus?

Ako ste Nokiju 7 Plus kupili kod nekog od operatera, velike su šanse da je telefon zaključan. To podrazumeva da ga je moguće koristiti isključivo u jednoj, tj. mreži operatera koji Vam je i prodao telefon. Ovakav scenario je gotovo uvek prisutan kod kupovine u okviru tarifnog paketa, što je kod nas veoma učestala praksa.

Nokia 7 Plus, kod domaćih operatera dostupna je po ceni već od 1 dinar što je za kupovinu, priznaćete, jako primamljivo. Ako se odlučite na ovaj korak, sigurno će Vam u nekom trenutku biti potrebno dekodiranje. Naravno, bez brige, jer Doktor Mobil može jednostavno i lako da otključati Nokiju 7 Plus.

Takođe, moramo pomenuti i da ukoliko telefon kupite od nekog inostranog operatera, verovatno mu je potrebno otključavanje da bi radio na ostalim mrežama.

Doktor Mobil dekodira Nokia 7 Plus

Dekodiranje Nokie 7 Plus je lako kada imate vešte i iskusne servisere kao što su u servisu Doktor Mobil. Potrudićemo se da Vam telefon otključamo u najkraćem mogućem roku kako biste što pre ponovo mogli da ga koristite.

Otključavanje vaše Nokije 7 Plus vršimo potpuno bezbedno, bez ikakvih oštećenja funkcionalnosti Vašeg smartfona, a pored toga se i trudimo da uvek kada je to moguće, ovu uslugu izvršimo u najkraćem mogućem roku.

Upit o ceni dekodiranja za mobilni telefon Nokia 7 Plus

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Dekodiranje Nokija 7 Plus mobilnog telefona je, kao što smo već pomenuli, u ponudi servisa Doktor Mobil. Ali pored toga, mi vršimo dekodiranje za veliki broj mobilnih telefona, a između ostalih, i dekodiranje Nokia telefona drugih modela.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena