Dekodiranje Nokia 8

03-06-2019

Dekodiranje Nokia 8 je uklanjanje blokade operatera koje dalje omogućava da sami odaberete mrežu koju ćete koristiti.

Dekodiranje tj. otključavanje Nokia 8 ili bilo kog drugog modela možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

U našoj standardnoj ponudi imamo i sve hardverske i softverske usluge, pa nas možete kontaktirati ako Vam je potrebna jedna od njih.

Pozovite nas, posetite ili nam pošaljite telefon preko kurirske službe a mi ćemo za Vas obaviti svaku popravku.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Nokia 8 kodiran

  nokia 8 dekodiranje

  Nokia 8 je jedan od najkvalitetnijih modela ovog brenda. Odlikuju ga IPS LCD displej od 5.3 inča sa rezolucijom 1440 x 2560 piksela i gustinom 554 ppi koje slici daju izuzetnu oštrinu. Zaštićen je sa Gorilla Glass 5.

  Rad Nokia 8 podržavaju osmojezgarni procesor i Snapdragon 835 čipset, kao i baterija kapaciteta 3090 mAh koja poseduje Quick Charge 3.0 od 18W.

  Za čuvanje podataka na raspolaganju su 4/6 GB RAM i 64/128 GB interne memorije.

  Performanse ovog telefona zadovoljiće svačija očekivanja. Ali, blokada Nokia 8 od strane operatera preko kog ste nabavili uređaj može sa sobom doneti izvesne smetnje.

  Mrežna blokada Nokia 8 i kako je otkloniti?

  Mrežni operateri se često služe postupkom zaključavanja uređaja kako bi sprečili svoje korisnike da promene mrežu. I u onom trenutku kada to budete pokušali da uradite, shvatićete da je Vaš Nokia 8 kodiran.

  Pitate se kako se ta blokada Nokia 8 otklanja? Može se otkloniti samo postupkom koji se zove dekodiranje. Dekodiranje Nokia 8 uklanja šifru kojom je operater zaključao uređaj na mreži.

  Ako ste se pitali i da li je ovako nešto dozvoljeno – da, ovaj postupak je sasvim legalan i nema razloga da brinete o tome.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Još jedan podatak koji je značajan kada se o dekodiranju govori je taj da Vam ne preporučujemo da ga obavljate sami. Prepustite dekodiranje Nokia 8 stručnom servisu i tako izbegnite potencijalnu štetu.

   Naš servis će umesto Vas bezbedno obaviti dekodiranje Nokia 8 i osposobiti telefon za rad u mreži po Vašem izboru.

   Dekodiranje ili otključavanje Nokia 8

   dekodiranje nokia 8

   Pouzdani pokazatelji blokade Nokia 8 pojaviće se kada Vam, nakon ubacivanja nove SIM kartice, uređaj zatraži kod za otključavanje, pošalje obaveštenje da je zaključan na određenoj mreži ili se ne poveže na mrežu uopšte.

   Dekodiranje Nokia 8 je neophodna intervencija ako nemate nameru da menjate postojeći uređaj nakon promene operatera.

   U tom slučaju se obratite Doktor Mobil servisu koji će za Vas obaviti dekodiranje i omogućiti Vam da slobodno raspolažete sopstvenim mobilnim telefonom.

   Posle obavljenog dekodiranja ćete biti slobodni da Vaš Nokia 8 koristite u novoizabranoj mreži ili sa više SIM kartica odjednom jer ograničenje više neće postojati.

   Za više informacija o ceni i roku ove intervencije nas pozovite ili lično posetite, a postoji i dekodiranje preko IMEI broja pa se možemo dogovoriti i oko ovog tipa usluge.

   Nokia 8 dekodiranje cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena