Doktor Mobil servis mobilnih telefona Vam pruža mogućnost otključavanja, tj. dekodiranja mobilnih telefona, što na licu mesta što preko koda (bez dolaska u servis). S tim u vezi, i dekodiranje novih modela Samsung telefona, poput Samsung Galaxy A5  koji se skoro pojavio na tržištu mobilnih telefona.

samsung galaxy a5 dekodiranjeSamsung Galaxy A5 dolazi u više varijatni, tj. modela istog telefona, a to su: Samsung Galaxy A5 SM-A500F, A500F1, A500FQ, A500FU, A500H, A500HQ, A500K, A500L, A500M, A500S, A500X, A500XZ, A500Y, A500YZ.

Samsung Galaxy A5 koristi Android 4.4 operativni sistem.  Na ovom modelu je procesor Quad-core koji radi na 1.2 GHz. Veličina ekrana je 5.0 inča, rezolucija 1280 x 720 piksela.

Zadnja kamera je rezolucije 13 MP, sa autofocusLED flash. Interna memorija telefona je do 16GB, dok je eksterna  (microSD) do 64GB.

 

Dekodiranje Samsung Galaxy A5

Prilikom kupovine telefona kod nekog od mobilnih operatera uz ugovor (npr. VIP), on neće raditi na drugim mrežama kao što su MTS ili Telenor. Kako biste uklonili tu blokadu potrebno je da uradite dekodiranje telefona.

Dekodiranje Samsung Galaxy A5 mobilnog telefona moguće je obaviti odmah na licu mesta u našem servisu u Beogradu. Cena za takvo dekodiranje je dosta niža nego za daljinsko dekodiranje bez dolaska u servis.

Brzo i pouzdano naši serviseri vrše dekodiranje Samsung Galaxy A5, garantujemo da će u što kraćem roku Vaš telefon biti dekodiran.

Za sve dodatne informacije ili nedoumice možete nas pozvati, poslati nam mejl, kao i posetiti naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

ON LINE dekodiranje

Takođe postoji i mogućnost ON LINE dekodiranja putem koda bez dolaska u servis (ili kako drugačije nazivamo daljinsko dekodiranje). Doktor Mobil je tu da prati trendove i da Vama kao našim klijentima olakša i pojednostavi dekodiranje, te stoga u našoj ponudi imamo i dekodiranje putem koda bez dolaska u servis.

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena