U servisu Doktor Mobil u Beogradu vršimo dekodiranje Samsung Galaxy A9 (2018) kao i svih ostalih modela i brendova mobilnih telefona.

Dekodiranje telefona je jedini način da mobilni uređaj koristite u drugoj mreži ukoliko je zaključan, a iako zvuči komplikovano, ovo jedna od najtraženijih usluga sa kojima smo se susretali tokom višegodišnjeg iskustva pa je u našem servisu vršimo brzo i rutinski.

Samsung Galaxy A9 (2018)

Samsung Galaxy A9 (2018) je izuzetan mobilni telefon lepog dizajna i raskošnog Super Amoled touchscreen ekrana od čak 6.3 inča u Full HD rezoluciji (1080 x 2220 piksela) koji je zaštićen Gorilla Glass 5 tehnologijom.

Neverovatna četvorostruka primarna kamera (24 MP, 8 MP,10 MP, 5 MP) sa 2x optičkim zumom i LED blicem, kao i 24 MP selfi kamerom (HDR) čini ga jedinstvenim primerkom u svetu mobilnih telefona. Za nesmetani rad mnogobrojnih funkcija zadužena je integrisana baterija od 3800 mAh.

A9 poseduje sjajan osmojezgarni procesor (4×2.2 GHz & 4×1.8 GHz) koji radi na platformi Android 8.0 (Oreo) a ovaj telefon se još može pohvaliti i skladišnim prostorom u vidu 6/8 GB RAM memorije i 64/128 GB interne sa mogućnošću proširenja SD karticom do 512 GB.

samsung a9 2018

Dekodiranje Samsung Galaxy A9 mobilnog telefona

Ako je Vaš Samsung A9 2018 zaključan ili kodiran verovatno nećete ni primetiti tokom uobičajenih aktivnosti i rada na Vašem mobilnom uređaju. Blokada koju telefon poseduje pojaviće se tek kada uđete u postupak promene operatera.

Ako probate da ubacite drugu SIM karticu, i dobijete poruku unesi kod za otključavanje ili jednostavno telefon ne ulazi u mrežu, potrebno je uraditi dekodiranje ili otključavanje telefona za sve mreže.

U našem servisu možemo obaviti dekodiranje Samsung Galaxy A9 za Vas, a ako niste iz Beograda za većinu modela mobilnih telefona postoji mogućnost daljinskog dekodiranja bez dolaska u servis, preko fabričkih kodova, tzv. dekodiranje preko imei broja.

Dekodiranje preko kodova je često skuplje nego dekodiranje u servisu pomoću servisnih alata, pa konkretan način dekodiranja je najbolje odrediti u dogovoru sa serviserom.

U svakom slučaju, Vaš Samsung Galaxy A9 (2018) će pouzdano biti dekodiran u najkraćem vremenskom roku i to bez ikakvog rizika po mobilni telefon.

Za informacije o trajanju i ceni dekodiranja Samsung A9 najbolje je da nas kontaktirate lično ili putem navedenih kontakt telefona kako bismo Vam dali precizne detalje ove intervencije.

Cena dekodiranja Samsung Galaxy A9 (2018)

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena