Dekodiranje Samsung Galaxy E5

Dekodiranje Samsung Galaxy E5 mobilnog telefona jedna je od usluga koju profesionalno pružamo u servisu Doktor Mobil u Beogradu. Otključavanje Vašeg Samsung Galaxy E5 smartfona obavićemo pouzdano i u najkraćem mogućem roku, koji možete precizno saznati kada telefon donesete u servis na dekodiranje.

Dekodiranje Samsung Galaxy E5Samsung Galaxy E5 je kompaktan pametni telefon elegantnog dizajna i jednostavan za rukovanje, debljine samo 7,3 mm. Ima 5-inčni Super AMOLED HD ekran rezolucije 1280×720 piksela, a značajna prednost ovog smartfona je što podržava dual SIM (korišćenje dve kartice, dva broja istovremeno).

Dolazi sa operativnim sistemom Android v4.4.4 (KitKat), koji pokreće Quad-core Snapdragon 410 procesor takta 1,2GHz, sa 1,5GB radne i 16GB interne memorije. Ima glavnu kameru od 8 megapiskela pozadi i prednju od 5MP koje pružaju mogućnost snimanja kvalitetnih fotografija i selfija. Baterija ovog telefona ima kapacitet od 2400 mAh.

Dekodiranje Samsung Galaxy E5

Samsung Galaxy E5 može se kupiti u prodavnicama mobilnih telefona za keš, a ako je nabavljen preko ugovora kod nekog od operatera mobilne telefonije najverovatnije će biti zaključan za korišćenje samo u mreži dotičnog operatera.

Takva situacija će biti i ako ste ovaj model mobilnog telefona dobili ili kupili od nekoga iz inostranstva – i u tom slučaju telefon je verovatno zaključan i može se koristiti isključivo u mreži matičnog operatera.

Ni jedna ni druga situacija za Vas neće biti problem jer u servisu Doktor Mobil radimo profesionalno dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona, a nakon te operacije svoj smartfon možete koristiti u svakoj mreži i u svakoj državi sveta.

Naši stručni serviseri će Samsung Galaxy E5 otključati pouzdano i bezbedno, dakle bez bilo kakvih posledica po Vaš telefon.

Cena dekodiranja Samsung Galaxy E5

Cena dekodiranja Samsung Galaxy E5 u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Za prezicne podatke o ceni i potrebnom vremenu za otključavanje mobilnog telefona pozovite nas na neki od telefona servisa ili nam pišite putem formulara u nastavku teksta:

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)

U servisu Doktor Mobil u Beogradu pored dekodiranja Samsung Galaxy E5 radimo i dekodiranje drugih modela Samsung telefona, kao i kompletan hardverski i softverski servis Samsung mobilnih telefona.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button