• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Dekodiranje Samsung Galaxy Grand Neo i9060

U našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete obaviti dekodiranje Samsung Galaxy Grand Neo i9060 mobilnog telefona. Osim ove usluge, pružamo i kompletan servis kako hardvera tako i softvera svih Samsung telefona.

samsung galaxy grand neoSamsung je upotpunio svoju kolekciju sa modelom Galaxy Grand Neo i9060 koji je tanji, uži i glatkih kontura tako da savršeno staje na Vaš dlan. Telefon radi na Android operativnom sistemu 4.2, ekran je rezolucije 480×800 piksela, tj. 5 inča, dok kamera poseduje rezoluciju od 5 megapiksela. Procesor je Quad core i radi na 1.2 GHz i omogućava Vam da uživate u gledanju video snimaka i aplikacija, kao i da radite više poslova istovremeno. Baterija je zaista odlična, kapaciteta 2100mAh i omogućava čak 10 sati rada Vašeg mobilnog telefona kada koristite zahtevnije aplikacije i igrice.

Možete istovremeno gledati video snimak i slati poruku, surfovati internetom i slično. Ova zaista fascinantna mogućnost je ostvarena postojanjem funkcije koja omogućava prikaz više aplikacija na velikom ekranu, pa tako možete raditi više poslova istovemeno. Takođe, na telefonu postoji i modifikovana tastatura za rad sa jednom rukom ukoliko Vam je lakše da kucate i pozivate brojeve na ovaj način. Što se tiče memorijske kartice ona je kapaciteta do 64 GB (micro SD), dok telefon dolazi sa internom memorijom od 8 ili 16 GB.

U maloprodaji se Samsung Galaxy Grand Neo i9060 mobilni telefon može naći za oko 200 evra. Ukoliko želite da kupite ovaj telefon preko mobilnog operatera, tu je Telenor gde uz tarifni paket PRENESI XXL cena za Samsung Galaxy Grand Neo i9060 iznosi 2970 dinara. Ako ga kupite kod Telenora uređaj radi isključivo sa Telenor SIM karticom, tj. telefon ne radi na drugim mrežama. Zaključan je.

Samsung Galaxy Grand Neo i9060 dekodiranje

Ukoliko želite da Vaš Samsung Galaxy Grand Neo i9060 mobilni telefon možete da koristite i na drugim mrežama, potrebno je da izvršite dekodiranje telefona. U našem servisu Doktor Mobil Vam možemo ponuditi ovu uslugu, tako da posle dekodiranja Vaš mobilni telefon možete koristiti i na drugim mrežama.

Prilikom samog dekodiranja, skida se blokada koju je postavio mobilni operater, u ovom slučaju Telenor. Postupak dekodiranja je jednostavan i ne traje dugo.

Za sve informacije kao i cenu za dekodiranje Samsung Galaxy Grand Neo i9060 mobilnog telefona slobodno nas pozovite, pošaljite email ili posetete naš servis mobilnih telefona u Beogradu.