Dekodiranje ili otključavanje telefona, kako se drugačije zove, jedna je od najčešćih usluga u našem Doktor Mobil servisu mobilnih telefona u Beogradu. Dekodiranje Samsung Galaxy J4 (J400) možete obaviti u našem servisu brzo i bezbedno.

Ako niste iz Beograda ili Vam više odgovara, dekodiranje većine Samsung telefona kao i ostalih brendova se može obaviti i daljinski bez dolaska u servis. Ipak, ako ste u mogućnosti uvek preporučujemo da dođete do nas i u razgovoru sa serviserom odlučimo koja je najbolja varijanta dekodiranja za Vaš telefon.

Samsung Galaxy J4 (J400)

Samsung Galaxy J4 odiše skladom i pristojnošću te ovaj pametni telefon koji sadrži Dual SIM i radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo) poseduje Super Amoled touchscreen ekran od 5.5 inča, prednju kameru od 13MP i selfi kameru od 5 MP, obe sa LED blicom.

Što se memorije tiče, na raspolaganju su 2 GB RAM memorije i 16 GB skladišnog prostora sa mogućnošću proširenja sa SD karticom do 256 GB.

Funkcije ovog pametnog telefona podržane su kapacitetom neintegrisane baterije je 3000 mAh.

samsung j4 2018

Dekodiranje Samsung Galaxy J4 mobilnog telefona

Dekodiranje Samsung Galaxy J4(J400) je jednostavan i lak postupak koji serviseri iz Doktor Mobil servisa u Beogradu obavljaju rutinski, brzo i bezbedno po Vaš mobilni telefon.

Ako Vaš Samsung J4 (2018) ne prihvata karticu drugog operatera, tj. ne ulazi u mrežu ili izbacuje poruku da je potreban kod za otključavanje, to su sigurni znaci da je vaš mobilnih telefon zaključan za korišćenje u samo jednoj mreži.

Ako želite da se oslobodite ovog ograničenja, koje operateri kako domaći tako i inostrani, često stavljaju kako bi zadržali korisnike u okviru svoje mreže, onda je potrebno da se obavi dekodiranje ili otključavanje telefona za sve mreže.

Naš obučeni tim će uz nephodno znanje i iskustvo na ovom poslu, na profesionalan način, povoljno i u najkraćem vremenskom periodu rešiti problem i dekodirati Vaš Samsung Galaxy J4 uređaj.

Cena dekodiranja Samsung Galaxy J4 

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena