Dekodiranje Samsung Galaxy S2

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete obaviti dekodiranje Samsung Galaxy S2 i9100 mobilnog telefona kao i Samsung Galaxy S2 plus i9105. Naš servis se nalazi u Beogradu, gde vam osim dekodiranja nudimo i kompletan servis telefona.

2011. godine, Samsung je predstavio drugu generaciju Galaxy S telefona, jednostavno nazvanu Galaxy S2. I posle dve godine, ovaj Android smart telefon ostaje i dalje veoma popularan, zahvaljuljući pre svega odličnom dvojezgarnom procesoru, kao i Super AMOLED ekranu od 4,3 inča. Samsung Galaxy S2 ocenjen je kao jedan od najboljih smart telefona u svojoj klasi, što potvrđuju i rezultati prodaje: do sada je prodato više od 40 miliona primeraka ovog telefona.

dekodiranje samsung galaxy s2Iako je prvobitno koristio sada već zastarelu Ginger Bread verziju Android operativnog sistema, Samsung je izdao zvaničnu nadogradnju za Galaxy S2. Korisnici su od nedavno u prilici da svoj telefon ažuriraju na jednu od najnovijih verzija, 4.1 Jelly Bean, što je svakako veliki plus za ovaj model.

Dekodiranje Samsung Galaxy S2

U maloprodaji, cena ovog telefona kreće se oko 250 evra. S druge strane, ako ste kupili uređaj preko nekog mobilnog operatera, a želite da ga koristite sa SIM karticom neke druge mreže, nećete biti to u mogućnosti da učinite. Isti je slučaj ako ste kupili ili dobili Samsung Galaxy S2 iz inostranstva. U tom slučaju, sve što vam je potrebno jeste jednostavno dekodiranje telefona.

Dekodiranje Samsung Galaxy S2 i9100 kao i Galaxy S2 Plus i9105 možete pronaći u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Ova procedura, poznata još i pod imenom „otključavanje“, zapravo predstavlja skidanje blokade koja onemogućava da se telefon koristi van mreže kod koje je kupljen. Zaključavanje je česta praksa mobilnih operatera, i primenjuju je na gotovo sve modele u njihovoj ponudi. Srećom, ovo ograničenje se lako može prevazići dekodiranjem, a rezultat je telefon koji je u potpunosti identičan maloprodajnoj, već otključanoj verziji.

Za više informacija i cenu za dekodiranje Samsung Galaxy S2 i9100 pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button