U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete obaviti dekodiranje Samsung Galaxy S4. Nalazimo se u Beogradu, gde brzo i jednostavno nudimo rešenja za sve probleme vezane za vaš mobilni telefon.

Jedan od najiščekivanijih telefona ove godine konačno je predstavljen – Samsung Galaxy S4. Četvrti nastavak uspešne Galaxy serije predstavlja sam vrh ponude Samsunga i objedinjuje u sebi sve ono što ova kompanija ima da ponudi na polju Android smart telefona. U ponudi su dve verzije; jedna sa procesorom od četiri jezgra, i druga sa impresivnih osam! Zajedničko za oba modela je dugačak spisak funkcija koja čine ovaj smart telefon zaista „pametnim“.

dekodiranje samsung galaxy s4Za početak, tu je odličan 5-inčni ekran sa punom HD rezolucijom koji predstavlja odličnu podlogu za sve ono što ovaj telefon nudi. Galaxy S4 prepoznaje kada ste skrenuli pogled s ekrana i automatski zaustavlja video, a takođe postoji mogućnost da birate opcije telefona bez dodidiravanja samog ekrana zahvaljujući najnovijoj Samsungovoj tehologiji koja prepoznaje pokrete ruke nad telefonom. Ovo su samo neke od mogućnosti koje nudi Galaxy S4, i koje su do sada izazvale veliko interesovanje.

Dekodiranje Samsung Galaxy S4 i9500

Zajedno sa zvaničnom prodajom, ovaj telefon će se naći i u ponudi mobilnih operatera. Ako se budete odlučili da svoj Galaxy S4 kupite preko mreže, računajte na to da će on biti zaključan. Drugim rečima, nećete moći da ga koristite sa SIM karticom nekog drugog mobilnog operatea. U tom slučaju, potrebno je dekodiranje telefona.

Dekodiranje Samsung Galaxy S4 dostupno vam je u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Nudimo vam otključavanje telefona, tj. skidanje blokade postavljene od strane operatera. Pronađite nas u našem servisu, a ako niste u mogućnosti lično da dođete, možete nam vaš telefon poslati i kurirskom službom.

Osim što otključavamo Samsung Galaxy S4, radimo i dekodiranje ostalih Samsung mobilnih telefona, kao i servis Samsung telefona.

Za više informacija i cenu za  dekodiranje Samsung Galaxy S4 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena