Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, kao jednu od glavnih intervencija na pametnim telefonima, vrši pouzdano i bezbedno dekodiranje uređaja zaključanih na mrežu nekog operatera mobilne telefonije, pa će tako biti i u slučaju da Vam je potrebno otključavanje Samsung J500 Galaxy J5 ili Samsung J510F Galaxy J5 (2016) mobilnog telefona.

Dekodiranje Samsung Galaxy J5, J5 2016 – servis Doktor MobilSamsung Galaxy J5 i Samsung Galaxy J5 (2016) su pametni telefoni koji pripadaju cenovno povoljnijoj Samsungovoj J liniji i pored svima dobro znanog Galaxy dizajna donose dobre Super Amoled ekrane osetljive na dodir, sa dijagonalama od 5.0 inči (na J5) i 5.2 inči (na verziji J5 2016) u HD rezoluciji.

Ove dosta solidne uređaje pokreću četvorojezgarni procesori koji rade na 1.2 GHz, zajedno sa 1.5/2 GB RAM 8/16 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do 256 GB), instaliran im je OS Android 5.1 (Lollipop)/Android 6.0.1 (Marshmallow), kamere dolaze sa senzorima od 13 MP (primarna, koja ima autofokus i LED blic) i 5 MP (prednja, sa LED blicem), dok im autonomiju u radu pružaju izmenjive baterije kapaciteta 2600/3100 mAh.

Dekodiranje Samsung Galaxy J5 i J5 (2016)

Kada neki od ovih modela pametnih telefona nije kupljen za keš, nego je uzet preko ugovora sa mobilnim operaterom, verovatno je da će zaključavanjem biti ograničen na korišćenje samo u mreži dotičnog pružaoca mobilnih usluga.

Tako nešto često se sreće i na uređajima nabavljenim iz inostranstva, jer i njihovi operateri telefone zaključavaju na svoju mrežu, pa će u oba slučaja biti neophodno uraditi otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona, što je stručna operacija koju veoma uspešno i efikasno obavljamo u servisu Doktor Mobil u Beogradu.

Profesionalnu uslugu dekodiranja Samsung Galaxy J500 J5 ili Samsung Galaxy J510F J5 (2016) pametnog telefona iskusni serviseri koji kod nas rade pružiće Vam sigurno, bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj) i, naravno, u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena dekodiranja Samsung Galaxy J5 (J500, J510F)

Što se tiče cene dekodiranja Samsung J500 Galaxy J5 i Samsung J510F Galaxy J5 (2016) smartfona, ona je u našem servisu pristupačna. Za detaljnije informacije o ceni ili roku za otključavanje uređaja najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit preko formulara koji ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da uspešno i kvalitetno reši svaki problem koji imate na svom pametnom telefonu, a iz niza usluga koje profesionalno pružamo ističemo dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena