• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Dekodiranje Samsung S5230

U servisu Doktor Mobil nudimo vam dekodiranje Samsung S5230 mobilnog telefona. Pronađite nas u našem servisu u Beogradu, a ako niste u mogućnosti lično da svratite do nas, nudimo vam i mogućnost slanja telefona kurirskim službama.

dekodiranje samsung s5230Jedan od prvih telefona iz Samsunga sa ekranom osetljivim na dodir bio je model Samsung S5230. Ovaj telefon je jedan od uspešnijih modela ove kompanije, i njegovi dobri prodajni rezultati proizveli su dva naslednika, pod imenima Star 2 i Star 3. Osim ekrana osetljivog na dodir, Samsung S5230 se odlikuje kompaktnim dimenzijama, kao i fabričkim operativnim sistemom. Što se maloprodajne cene tiče, ovaj telefon spada u jeftinije modele, mada se po samom izgledu uređaja to ne bi reklo.

S druge strane, ako ste svoj Samsung S5230 kupili preko neke mreže, vrlo je verovatno da je takav telefon zaključan. To praktično znači da nećete moći takav uređaj da koristite van mreže u kojoj ste ga kupili. U tom slučaju, potrebno je dekodiranje telefona, tj. njegovo otključavanje kako bi u potpunosti bio funkcionalan sa SIM karticama bilo kog mobilnog operatera.

Dekodiranje Samsung S5230

U prilici smo da vam ponudimo uslugu dekodiranje Samsung S5230 u servisu Doktor Mobil u Beogradu. Brzo i jednostavno otključaćemo vaš telefon, koji ćete zatim moći koristiti sa bilo kojom mrežom. Dekodiranje ni u čemu ne šteti vašem telefonu, ono ga samo vraća u originalno, otključano stanje.  Osim dekodiranja, u Doktor Mobilu se bavimo i kompletnim servisom hardvera i softvera telefona, kao i ubacivanjem srpskog menija u telefon.

Dekodiranje Samsung S5230 je najbrži i najlakši način kako da vaš telefon sa mreže radi sa SIM karticama bilo kojeg drugog operatera. Otključan telefon ni po čemu se ne razlikuje od skuplje maloprodajne verzije, i nudi potpuno istu funkcionalnost i upotrebljivost.

Za više informacija i cenu za dekodiranje Samsung S5230 pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.