Ako se pitate zašto svoj mobilni uređaj ne možete da koristite sa svakom mobilnom karticom ili brojem, to je verovatno zbog toga što je zaključan na mrežu jednog mobilnog operatera. Međutim, Vi ne morate da imate takvo ograničenje, pošto u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo profesionalno dekodiranje Samsung T800/T805 Galaxy Tab S 10.5 tableta.

Dekodiranje Samsung Galaxy Tab S 10.5 u servisu Doktor MobilSamsung Galaxy Tab S 10.5 LTE je vrlo kvalitetan tablet visoke klase, lepog dizajna, lagan i veoma tanak (6.6 mm), sa izvrsnim 10.5-inčnim Super Amoled ekranom osetljivim na dodir u rezoluciji 2560 x 1600 piksela.

Ovaj uređaj ima odlične hardverske performanse, koje čine osmojezgarni procesor (4×1.9 GHz & 4×1.3 GHz) sa 3 GB RAM memorije, a 16/32 GB interne memorije se microSD karticom može povećati do 256 GB. OS mu je Android 4.4.2 (KitKat) sa Samsung TouchWiz korisničkim interfejsom, a tu su i moćna integrisana baterija kapaciteta 7900 mAh i kamere od 8 MP (primarna) i 2.1 MP (selfi).

Dekodiranje Samsung Galaxy Tab S 10.5

Vrhunski tablet kakav je Galaxy Tab S 10.5 može se kupiti u specijalizovanim prodavnicama po ne baš skromnoj ceni, a ako se „dobije“ uz potpisivanje ugovora sa operaterima mobilne telefonije, uređaj će po svoj prilici biti zaključan.

Tako je i sa primercima ovog tableta koji se nabave ili kupe iz inostranstva, pošto su i oni vrlo često zaključani na mrežu matičnog operatera i moraju se dekodirati da bi mogli da se koriste sa našim mobilnim brojevima.

Ako je upravo takav slučaj i sa Vašim uređajem – servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da uradi pouzdanu i bezbednu operaciju dekodiranja Samsung T800/T805 Galaxy Tab S 10.5 tableta.

Uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnih uređaja vršimo garantovano sigurno i u najkraćem mogućem roku, a on zavisi samo od trenutne gužve u servisu.

Cena dekodiranja Samsung T800/T805 Galaxy Tab S 10.5

Operaciju otključavanja tableta Samsung Galaxy Tab S 10.5 u servisu Doktor Mobil obavljamo po pristupačnoj ceni. Ukoliko su Vam neophodne konkretnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Znajte da smo tu za Vas i ako Vam, osim dekodiranja Samsung mobilnih uređaja, zatreba kvalitetan i pouzdan servis Samsung mobilnih telefona u kojem uspešno rešavamo sve hardverske i softverske probleme ili zamena baterije na tabletu ili mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena