U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil vršimo profesionalno dekodiranje ili otključavanje smartfona koji su zaključani na bilo koju mobilnu mrežu. To važi i za dekodiranje mobilnog telefona Sony Xperia Acro S – ako Vam je potrebno njegovo otključavanje, dovoljno je da dođete u naš servis, a mi ćemo ovaj problem rešiti pouzdano i stručno, nakon čega ćete svoj telefon moći da koristite bez ograničenja.

Dekodiranje Sony Xperia Acro SSony Xperia Acro S je zanimljiv pametni telefon otporan na vodu i prašinu, sa LED LCD ekranom dijagonale 4.3″, rezolucije 720 x 1280 piksela.

Dobre performanse i fluidnost u radu Android OS verzije 4.0 (Ice Cream Sandwich) obezbeđuje dvojezgarni Snapdragon S3 procesor takta 1.5 MHz, sa 1 GB RAM memorije i 16 GB interne memorije (proširiva microSD karticom do 32 GB). Zadnju stranu ovog telefona krasi kamera rezolucije 12 megapiksela, sa LED blicom i autofokusom, a tu je i prednja kamera od 1.3 megapiksela.

Dekodiranje Sony Xperia Acro S

Mobilni telefon Sony Xperia Acro S može se uz gotovinsko plaćanje kupiti u prodavnicama mobilnih telefona, a u slučaju da je nabavljen uz ugovor kod domaćih mobilnih operatera – telefon će biti zaključan za korišćenje samo u mreži dotičnog operatera.

Takođe postoji mogućnost da ste ovaj telefon kupili ili dobili na poklon iz inostranstva. I u tom slučaju, on će najverovatnije biti zaključan i pre dekodiranja moći će da se koristi samo u mreži matičnog operatera.

Ovaj problem jednostavno i pouzdano možete rešiti u servisu Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona obaviti u najkraćem mogućem roku (zavisiće jedino od trenutne gužve u servisu).

Naši stručni serviseri će otključavanje Vašeg Sony Xperia Acro S mobilnog telefona obaviti profesionalno i bezbedno po telefon, a Vi ćete nakon toga moći da ga koristite u svakoj državi sveta i sva svakom mobilnom karticom.

Cena dekodiranja Sony Xperia Acro S

Cena dekodiranja smartfona Sony Xperia Acro S u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil je vrlo pristupačna. Ako želite detaljnije informacije o ceni ili roku za dekodiranje, pozovite nas telefonom ili nam pišite putem sledećeg formulara:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Servis Doktor Mobil, pored dekodiranja modela Sony Xperia Acro S, uspešno vrši i dekodiranje drugih Sony Xperia telefona, a u servisu Sony Xperia mobilnih telefona radimo profesionalne popravke softverskih i hardverskih kvarova na Sony Xperia smartfonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena