Mobilni uređaj zaključan na mrežu određenog operatera mobilne telefonije jednostavno i sasvim pouzdano možete dekodirati u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Profesionalnu operaciju dekodiranja Sony Xperia C pametnog telefona naši dobro obučeni serviseri obavljaju sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Dekodiranje Sony Xperia C u servisu Doktor Mobil u BeograduSony Xperia C (u verzijama C2304, C2305, S39h) je pametni telefon koji se, uz prepoznatljiv „poslovni“ Xperia dizajn, odlikuje podrškom za Dual SIM i multitač TFT ekranom osetljvim na dodir dijagonale 5.0 inči (rezolucija mu je 540 x 960 piksela).

Pokreće je četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz koji dolazi u kombinaciji sa 1 GB RAM memorije, dok se 4 GB interne memorije predviđene za aplikacije i podatke microSD memorijskom karticom može povećati do 32 GB. Prednja kamera joj je VGA, a leđna ima senzor od 8 MP (sa autofokusom, LED blicem, HDR funkcijom). OS instaliran na ovaj uređaj je Android 4.2.2 (Jelly Bean), a napaja se pomoću integrisane baterije kapaciteta 2390 mAh.

Dekodiranje Sony Xperia C

Telefoni zaključani za korišćenje samo u mreži jednog operatera mobilne telefonije uglavnom su uređaji uzeti preko ugovora sa nekom od telekomunikacionih kompanija, pa ih je potrebno dekodirati da bi radili sa SIM karticama bilo koje mreže.

Tako je sa smartfonima nabavljenim kod naših, ali i kod inostranih provajdera mobilnih usluga, koji takođe telefone zaključavaju u nastojanju da klijente što duže zadrže u svojoj mreži.

Ovo ograničenje, koje zna da bude prava smetnja vlasnicima pametnih telefona, u našem specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možete ukloniti vrlo lako i efikasno, jer uspešno pružamo uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnih telefona.

Postupak dekodiranja Sony Xperia C mobilnog telefona za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno, a pošto ćemo Vam tu uslugu pružiti i u najkraćem mogućem roku – vrlo brzo ćete svoj smartfon moći da koristite sa brojem mreže po sopstvenom izboru.

Cena dekodiranja Sony Xperia C

Sama cena usluge otključavanja Sony Xperia C mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Vi nas svakako možete pozvati na telefone našeg servisa ili nam pisati kroz formular u sledećem odeljku ovog teksta ako Vam zatrebaju konkretnije informacije o ceni ili roku za dekodiranje telefona.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite slobodni da nam se obratite i u slučaju da Vam, pored opisanog dekodiranja Sony Xperia telefona, budu trebale druge profesionalne usluge, jer u servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno vršimo i zamenu baterije na mobilnim telefonima, kao i kompletan servis Sony Xperia mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na Xperia smartfonima).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena