Ukoliko imate želju da svoj pametni telefon koji je zaključan na mrežu jednog operatera mobilne telefonije koristite sa brojem ili karticom neke druge mreže, potrebno ga je prethodno dekodirati. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas možemo da uradimo pouzdanu i bezbednu operaciju otključavanja Sony Xperia C5 Ultra pametnog telefona.

Dekodiranje Sony Xperia C5 Ultra u servisu Doktor MobilSony Xperia C5 Ultra je pametni telefon (fablet) namenjen „selfi sladokuscima“ jer u kvalitetnom kućištu minimalističkog dizajna, sa vrlo tankim rubovima oko velikog 6.0-inčnog IPS LCD ekrana osetljivog na dodir Full HD rezolucije, donosi dve odlične kamere sa senzorima od 13 MP (imaju autofokus, LED blic i bogate softverske funkcije, a razlikuju se po tome što je selfi kamera širokougaona).

Za skladan rad operativnog sistema Android 5.0 (Lollipop) instaliranog na ovaj uređaj zadužen je osmojezgarni procesor na 1.7 GHz koji dolazi u paru sa 2 GB RAM memorije, dok se 16 GB interne memorije microSD karticom može proširiti do 256 GB. Napajanje telefona obezbeđeno je pomoću integrisane baterije kapaciteta 2930 mAh.

Dekodiranje Sony Xperia C5 Ultra

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je jedna od najvažnijih operacija koje svakodnevno uspešno i u najkraćem mogućem roku obavljamo u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Takva usluga potrebna je vlasnicima pametnih telefona čiji su „ljubimci“ zaključani na mrežu određenog operatera mobilne telefonije, što je uglavnom slučaj sa uređajima koji su nabavljeni preko ugovora sa nekom od domaćih ili stranih (ako se telefon dobije ili kupi iz inostranstva) telekomunikacionih kompanija.

Kada za Vas pomenutu blokadu uklonimo sigurnim, pouzdanim i bezbednim postupkom dekodiranja Sony Xperia C5 Ultra mobilnog telefona, od tog trenutka ćete biti u mogućnosti da na svom smartfonu koristite SIM karticu bilo kog operatera u svetu.

Cena dekodiranja Sony Xperia C5 Ultra

Uslugu dekodiranja Sony Xperia C5 Ultra smartfona u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po povoljnoj ceni. Ukoliko Vam je neophodno da unapred dobijete detaljnije podatke o ceni ili vremenskom roku za otključavanje Vašeg uređaja, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pošaljite pisani upit kroz formular u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Među profesionalnim uslugama koje već dugi niz godina servis Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno pruža svojim klijentima, pored dekodiranja Sony Xperia telefona, nalaze se i servis Sony Xperia mobilnih telefona (efikasno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog poznatog proizvođača) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena