• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Dekodiranje Sony Xperia E

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil nudimo vam dekodiranje Sony Xperia E mobilnog telefona. Pronađite nas u našem servisu u Beogradu, gde ćemo vam lako rešiti bilo kakav problem koji imate sa svojim mobilnim telefonom.

Kompanija Sony predstavila je krajem prošle godine još jedan dodatak u svojoj Xperia kolekciji mobilnih telefona, model Xperia E. Radi se o kompaktnom smart telefonu koji koristi Android operativni sistem. Telefon poseduje ekran dijagonale 3,5 inča i ima procesor od 1 Ghz, što ga čini odličnim izborom za početnike u svetu Android telefona, a takođe i za sve one koji žele nešto jednostavniji telefon.

dekodiranje sony xperia eMaloprodajna cena ovog modela kreće se oko 150 evra, što predstavlja dobar odnos cene i kvaliteta. Međutim, Xperia E se nalazi i u ponudi domaćih mobilnih operatera, tačnije kod mreža Mts i Telenor. U zavisnosti od izabranog tarifnog profila, u mogućnosti ste da kupite ovaj telefon već od 1 dinar. Naravno, kako to već biva, telefoni preko mreže su zaključani, a takav je i slučaj sa ovim telefonom.

Dekodiranje Sony Xperia E

Da biste vaš Sony Xperia E mogli da koristite sa SIM karticom bilo kog drugog operatera, tada vam je potrebna procedura pod nazivom dekodiranje telefona. Šta ovo zapravo znači jeste skidanje blokade koja onemogućava da vaš telefon koristite sa svim mrežama. Ova procedura poznata je još i pod imenom „otključavanje“ a predstavlja potpuno identičnu stvar.

Dekodiranje Sony Xperia E nudi vam servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Nalazimo se u Beogradu, a osim dekodiranja u prilici smo da vam ponudimo i uslugu popravke i servisa telefona, kao i ubacivanje raznih aplikacija poput GPS navigacije, ili ubacivanje srpskog menija.

Dekodiranje telefona je jednostavna procedura koja nimalo ne šteti vašem telefonu – štaviše, dekodiran telefon ima potpuno iste karakteristike kao i maloprodajna otključana verzija, a pritom vas je mnogo manje koštao.

Za više informacija i cenu za dekodiranje Sony Xperia E pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu mobilnih telefona u Beogradu.